Uw Bedrijfsmakelaar Rotterdam

Uw Bedrijfsmakelaar Rotterdam

Is uw kantoorruimte nog bevorderlijk voor de processen binnen uw bedrijf en biedt deze ruimte nog meerwaarde voor uw medewerkers? Wilt u commercieel of maatschappelijk vastgoed verhuren of dit laten taxeren? Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. adviseert u bij de aanhuur, aankoop, verhuur, verkoop, beleggingen, heronderhandelingen en taxaties. Door onze expertise over de regionale markt en ons omvangrijke netwerk kunnen wij u optimaal adviseren. Wij bieden u oplossingen omtrent vastgoed, huisvesting of vermogen (bedrijfsmakelaar Rotterdam). 

Vind een geschikte bedrijfsruimte

Groeit uw onderneming uit zijn jasje? Of biedt de huidige huisvesting van uw bedrijf weinig meerwaarde? Kies dan voor een gebouw waarin de bedrijfsprocessen van uw organisatie worden gestimuleerd en optimaal kunnen worden uitgevoerd. Tevens biedt comfortabele en inspirerende huisvesting meerwaarde voor uw medewerkers. Wij geven u graag advies bij het kiezen van commercieel vastgoed. In dit advies beoordeelt en waardeert ons team de financiële, juridische en publiekrechtelijke factoren in een transactie. Ons doel is altijd een succesvolle en krachtige match te realiseren, met het belang van u als opdrachtgever voorop.

De juiste verkoopstrategie voor uw vastgoed

Heeft u commercieel of maatschappelijk vastgoed in eigendom? Een groot netwerk kan een spoedige en financieel gunstige verkoop bewerkstelligen. Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. (bedrijfsmakelaar Rotterdam) bezit een relevant en omvangrijk netwerk dat sterk bijdraagt bij de verkoop van uw ruimte of gebouw. Door dagelijks contact te onderhouden met midden- en groot zakelijke ondernemingen en onze expertise op het gebied van de actuele marktdynamiek, kunnen wij u altijd uitstekend adviseren in de te volgen verkoopstrategie en marketingcampagne. 

Succesvol beleggen

Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. heeft veel ervaring omtrent het realiseren van vastgoed gerelateerde beleggingstransacties. Wij doen onderzoek naar productoptimalisatie en betrekken hierbij alle relevante informatie voor een gedegen verkoopadvies inclusief verkoopstrategie. Allereerst inventariseren wij de beleggingscriteria en maken wij overzichtelijk in hoeverre portefeuilles of objecten overeenkomen met het beleggingsprofiel. 

Tevens wordt boekhoudkundig onderzoek meegenomen in het aankoopproces. Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. (bedrijfsmakelaar Rotterdam) coördineert en adviseert uw beleggingstransacties. 

Adviseren over heronderhandelingen

Komt uw huurprijs overeen met de actuele marktomstandigheden? En welke behoefte heeft uw onderneming wat betreft de fysieke huisvestingsomstandigheden? Door te toetsen, kan er bepaald worden of optimalisatie gewenst is. Deze resultaten kunnen leiden tot een traject van heronderhandeling of het kiezen van een andere huisvesting. Tevens kunt u ons team inschakelen voor formalisatie van huur- of koopovereenkomsten en doen wij uitgebreid onderzoek naar onder andere eigendomssituaties. 

Het taxeren van commercieel of maatschappelijk vastgoed

Is er sprake van een bedrijfsovername en wilt u uw gebouw laten taxeren? Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. (bedrijfsmakelaar Rotterdam) waarborgt onafhankelijkheid en biedt u een bedrijfstaxatie aan bij het gespecialiseerde taxatiebedrijf Stone Value B.V.. Hierbij worden o.a. de: financiële waarde, de gebruikswaarde, de belevingswaarde en de toekomstwaarde vastgesteld.  

Wij bieden u kansen – bedrijfsmakelaar Rotterdam 

In regio Rotterdam liggen veel kansen voor u als midden- of grote zakelijke ondernemer. Door onze persoonlijke benadering, frisse blik, en bewezen expertise van de huidige markt- en huisvestingomstandigheden bent u bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. gegarandeerd aan het juiste adres. Uw vastgoedvraagstukken worden op een transparante en creatieve manier beantwoord door het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

U bent verzekerd van een succesvolle verkoopstrategie en kunt gegarandeerd profiteren van maatwerkoplossingen. Voor welk vastgoedvraagstuk wenst u advies?

Wilt u een afspraak?

Neem contact op