Aankoop

Bent u op zoek naar commercieel of maatschappelijk vastgoed in Rotterdam? Bent u van plan om te investeren in een professionele bedrijfsruimte? Dan bent u bij Molenaar Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres. Sinds 2009 verbinden wij klanten aan vastgoed. Wij zien er op toe dat er een relevant netwerk wordt ingezet bij het vinden van uw ideale bedrijfsruimte. Met een creatieve en transparante aanpak gericht op uw wensen gaan wij samen voor een toekomstgerichte oplossing. Wilt u een zorgeloos aankooptraject met een NVM aankoopmakelaar Rotterdam? Probeer het eens met Molenaar Bedrijfshuisvesting.

Slim investeren met een NVM aankoopmakelaar Rotterdam - Molenaar Bedrijfshuisvesting

Wilt u investeren in commercieel of maatschappelijk vastgoed? Ons uitgebreide netwerk kan dit in korte tijd voor u realiseren. Wij realiseren dit door dagelijks in contact te staan met relevante partijen. NVM aankoopmakelaars beschikken immers over het meest actuele vastgoedaanbod. Met een ervaren NVM aankoopmakelaar kunt u hier optimaal gebruik van maken en een voorsprong creëren op andere bieders. Ook stelt een NVM aankoopmakelaar u op de hoogte over eventuele buitenkansen op de commerciële vastgoedmarkt. Door onze expertise over de huidige, regionale markt bent u bij Molenaar Bedrijfshuisvesting gegarandeerd aan het juiste adres. Met uw wensen in ons achterhoofd vinden wij uw ideale investering!

Voordelen - NVM aankoopmakelaar Rotterdam

Het levert veel voordelen op wanneer u Molenaar Bedrijfshuisvesting inschakelt bij het kopen van vastgoed. U wordt volledig ontzorgd gedurende het aankoopproces. Onze adviseurs zijn namelijk zeer ervaren en deskundig op het gebied van de commerciële vastgoedmarkt. U wilt tijdens het aankoopproces zo goed mogelijk worden geadviseerd. Molenaar Bedrijfshuisvesting bewerkstelligt dit door advies te leveren op basis van eigen ervaringen, financiële, juridische en publiekrechtelijke factoren en de bouwkundige condities van een locatie.

De beste aankoopsom met een NVM aankoopmakelaar realiseren

Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting voert maandelijks tientallen onderhandelingen. Deze ervaren onderhandelaars zorgen ervoor dat tijdens het aankoopproces een optimaal resultaat wordt behaald. In deze onderhandelingen komt een makelaar namelijk op voor uw belangen en realiseert dit met de meest gunstige voorwaarden en koopsom.

Kies Molenaar Bedrijfshuisvesting voor maatwerk oplossingen!

Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting handelt als NVM aankoopmakelaar altijd in uw belang. Wij willen u, als multidisciplinaire vastgoedadviseur, voorzien van oplossingen ten aanzien van vastgoed, bedrijfshuisvesting of vermogen. Gedurende het gehele aankoopproces coördineren en adviseren wij u graag. Als NVM aankoopmakelaar realiseren wij een zo gunstig mogelijke deal bij de aanschaf van nieuw vastgoed. Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting benadert dit proces persoonlijk en meedenkend, afgestemd op uw doelen en wensen. Door dagelijks contact met ons omvangrijke netwerk, brede expertise in de regionale markt en het streven naar uitdagende kansen bieden wij u verfrissende oplossingen in commercieel vastgoed!

   Bekijk ons aanbod:

    - Bedrijfsruimten
    - Kantoren
    - Winkels 
    - Vastgoedbeleggingen