Verhuur

Zoekt u een ruimte in Rotterdam voor uw organisatie? Een relevant netwerk omtrent aanhuren, verhuren, taxeren, beleggen en heronderhandelen kan in dit geval van meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Molenaar Bedrijfshuisvesting - als verhuurmakelaar Rotterdam - biedt u een omvangrijk netwerk en verbindt u aan een gewenste, geschikte en kansrijke locatie. Met maatwerk en persoonlijk contact gaan we samen voor een toekomstgerichte oplossing. Ga de uitdaging aan in de regio Rotterdam Rijnmond!

Huur of koop de ruimte die bij u past

De huisvesting van uw organisatie is van essentieel belang voor bedrijfsprocessen. Bepaal om deze reden regelmatig of uw ruimte nog steeds toereikend is voor uw bedrijf of uw gebouw. Wij ontzorgen u graag in het vinden van een geschikte locatie door met u naar de mogelijkheden en kansen te kijken. Op basis van onze eigen ervaringen, financiële, juridische en publiekrechtelijke factoren en de bouwkundige condities van een locatie adviseren wij, als verhuurmakelaar Rotterdam, u bij het kiezen van commercieel vastgoed. Zo realiseren we een succesvolle match!

Hanteer een doeltreffende verkoopstrategie of verhuurstrategie

Heeft u voor ogen een (kantoor)pand te verhuren of te verkopen? Een uitgebreid netwerk kan dit in kortere tijd voor u realiseren en partijen verbinden die waardevol voor elkaar zijn. Door dagelijks in contact te staan met partijen die ertoe doen, realiseren we dit. Wij van Molenaar Bedrijfshuisvesting geven u een deskundig advies. Hierbij nemen we de tijd voor het inzetten van een succesvolle verkoopstrategie en marketingcampagne. Door onze expertise over de huidige, regionale markt bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Verkoop of verhuur uw ruimte met een verfrissende en succesrijke aanpak bij uw persoonlijke verhuurmakelaar Rotterdam!

Lonend beleggen in commercieel vastgoed

De expertise van Molenaar Bedrijfshuisvesting (bedrijfsmakelaar Rotterdam) reikt verder dan aanhuren, verhuren, kopen en verkopen van commercieel vastgoed. Ook op het gebied van vastgoed gerelateerde beleggingstransacties kunt u bij ons terecht. Allereerst brengen we in kaart wat de beleggingscriteria van de desbetreffende opdrachtgever. Vervolgens werpen we met aandacht een blik op de beleggingsobjecten of de portefeuilles. Gedurende het begin van het proces tot aan het aankoopproces begeleiden en adviseren wij je graag. Zo streven we naar goed renderende vastgoedbeleggingen!

Laat uw commercieel vastgoed taxeren

Ook voor bedrijfstaxaties kunt u te allen tijde bij Molenaar Bedrijfshuisvesting terecht. Wij vinden het belangrijk dat onafhankelijkheid op dit gebied wordt gewaarborgd. Om deze reden kunt u uw bedrijfspand laten taxeren bij Stone Value B.V. Deze organisatie is gespecialiseerd in taxaties voor zowel individuele eigendommen als vastgoedportefeuilles. U kunt bij de taxateurs van Stone Value B.V. terecht voor een waardering omtrent de waarde, de gebruikswaarde, de belevingswaarde en de toekomstige waarde. Laat uw bedrijfspand kwalitatief beoordelen!

Kies Molenaar Bedrijfshuisvesting voor maatwerk oplossingen!

Grijp kansen aan voor een toereikend en geschikt bedrijfspand, beleg succesvol in vastgoed of laat op structurele wijze een kwalitatieve waardering van uw bedrijfspand geven! Molenaar Bedrijfshuisvesting is uw persoonlijke verhuurmakelaar Rotterdam. Door dagelijks contact met ons omvangrijke netwerk, brede expertise in de regionale markt en het streven naar uitdagende kansen bieden wij u verfrissende oplossingen in commercieel en maatschappelijk vastgoed!

Kunnen wij u verder helpen?