Type aanbod & object
Locatie aanbod
Metrage
van
tot
 

Aanbod kantoren

38 objecten in kantoren

HUUR
480m2 | vanaf 120m2
Voeg toe aan favorieten

Westewagenstraat 60 Rotterdam

Huurprijs € 165,- per m2 / jaar
480m2 | vanaf 120m2
KOOP | HUUR
475m2
Voeg toe aan favorieten

Bohrweg 3-5 Spijkenisse

Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Huurprijs € 68.000,- per jaar -
475m2
HUUR
110m2
Voeg toe aan favorieten

Van Bijlandtplaats 31 Rotterdam

Huurprijs € 1.895,- per maand
110m2
HUUR
75m2
Voeg toe aan favorieten

Willem Buytewechstraat 45 Rotterdam

Huurprijs € 2.203,- per maand
75m2
HUUR
684m2 | vanaf 155m2
Voeg toe aan favorieten

Vareseweg 135 Rotterdam

Huurprijs € 89,- per m2 / jaar
684m2 | vanaf 155m2
HUUR
72m2
Voeg toe aan favorieten

Slepersvest 5 Rotterdam

Huurprijs € 1.350,- per maand
72m2
HUUR
550m2 | vanaf 91m2
Voeg toe aan favorieten

Weena 83 Rotterdam

Huurprijs € 1.595,- per maand
550m2 | vanaf 91m2
Verhuurd
335m2
Voeg toe aan favorieten

Coolhaven 236B Rotterdam

Huurprijs € 3.900,- per maand
335m2
Verhuurd
244m2
Voeg toe aan favorieten

Schaardijk 434 Rotterdam

Huurprijs € 2.400,- per maand
244m2


Aanbod kantoren

Zoekt u kantoorruimte in Rotterdam? Een geschikte kantoorruimte is essentieel om de processen in uw organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. adviseert u graag over alles aspecten van commercieel vastgoed. Door middel van maatwerkoplossingen realiseren we dat uw bedrijfshuisvesting meerwaarde biedt voor uw medewerkers.

Is uw kantoorruimte nog toegankelijk voor uw werknemers?

Indien uw organisatie zich uitbreidt en het aantal werknemers toeneemt, is het van belang aandacht te besteden aan uw kantoorruimte. Voor een prettig verloop van bedrijfsprocessen en de werkomstandigheden is het essentieel dat de bedrijfsruimte groot genoeg is voor het aantal werknemers dat uw organisatie telt. Dit biedt comfort en dit leidt tot efficiënt werken, hogere productiviteit en prettige werkomstandigheden. Tevens is een inspirerende huisvesting bevorderlijk voor de motivatie van uw medewerkers en de sfeer op kantoor. Samen met u realiseren wij een geschikte kantoorruimte in Rotterdam voor uw organisatie.

Advies op alle vlakken

Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geeft u graag advies over alles wat met commercieel vastgoed te maken heeft. Hierbij nemen wij alle factoren in ogenschouw die voor u van belang zijn; ook op het gebied van bouwkundige, financiële en publieksrechtelijke condities van uw transactie. Tevens heeft het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. veel ervaring aangaande beleggingstransacties en onderhandelingen en geven we u graag deskundig advies. Door onze grote expertise over de huidige vastgoedmarkt en ons brede netwerk in de regio Rotterdam hanteren wij altijd een doeltreffende aanpak. Met als doel altijd een perfecte match te creëren met uw belangen, uw wensen en verwachtingen voor nieuwe bedrijfshuisvesting. Zo bereikt u het gewenste resultaat aangaande een kantoorruimte in Rotterdam.

Ruim aanbod in bedrijfshuisvesting 

Regio Rotterdam biedt tal van mogelijkheden voor een inspirerende bedrijfsruimte. We nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te inventariseren en zetten ons brede netwerk in om voor u de gewenste ruimte te vinden. Zo heeft het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. dagelijks contact met relevante partijen. Met oprechte aandacht voor de personen achter uw organisatie en vermogen streven we altijd naar huisvesting die meerwaarde biedt. Prefereert u een kantoorruimte in Rotterdam in het centrum of gaat uw voorkeur uit naar bedrijfshuisvesting in een omliggende regio?

Uw vastgoedvraagstuk, onze uitdaging 

Met een frisse blik en op transparante wijze gaat Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. te werk voor uw organisatie. Op zoek naar geschikte kantoorruimte in Rotterdam? We zien ieder vraagstuk als een uitdaging. Zo benutten we iedere kans, relevante partij en onze expertise om u zo optimaal mogelijk van gewenst advies en een maatwerkoplossing te voorzien. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfstaxatie Rotterdam

Vind de kantoorruimte in Rotterdam die meerwaarde biedt 

Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. biedt u kansen voor een kantoorruimte Rotterdam naar wens. We bieden maatwerkoplossingen voor al uw vastgoedvraagstukken. Altijd met een persoonlijke benadering en sterke focus op u als bedrijf of instelling. Zo realiseren we succesvolle resultaten die altijd in lijn liggen met uw wensen. Wenst u advies over het huren of het kopen van bedrijfshuisvesting in Rotterdam? Ons uitgebreide aanbod van kantoren vindt u hier.