Type aanbod & object
Locatie aanbod
Metrage
van
tot
 

Aanbod winkelruimten

4 objecten in winkels

HUUR
50m2
Voeg toe aan favorieten

Karel Doormanstraat 366 Rotterdam

Huurprijs € 3.250,- per maand
50m2
Verhuurd
50m2
Voeg toe aan favorieten

Karel Doormanstraat 376 Rotterdam

Huurprijs € 3.125,- per maand
50m2
Verhuurd
319m2
Voeg toe aan favorieten

Spuistraat 10-12 Spijkenisse

Prijs op aanvraag
319m2
Verhuurd
441m2
Voeg toe aan favorieten

Gooilandsingel 109-113 Rotterdam

Huurprijs € 250,- per m2 / jaar
441m2


Aanbod winkelruimten

Een geschikte winkelruimte is fundamenteel om uw producten zo effectief mogelijk te verkopen. Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. adviseert u graag over alle zaken omtrent commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) in de regio Rotterdam Rijnmond. Door middel van maatwerkoplossingen realiseren wij dat uw winkelruimte meerwaarde biedt voor uw klanten.

Is uw winkelruimte nog toegankelijk voor uw klanten?

Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. helpt u met het verwezenlijken van een winkelruimte die qua uitstraling en budget aansluit bij uw ambities en financiële mogelijkheden. Indien uw organisatie de ambitie heeft om zich uit te breiden is het de perfecte stap om te denken aan een nieuwe winkelruimte in regio Rotterdam. Met een sterke focus op resultaat wordt er op basis van locatiestrategie gekeken naar een ideale ligging. Winkellocaties in kernwinkelgebieden zijn namelijk ingedeeld in A-, B- of C-locaties op basis van de drukte-index. Deze indeling wordt ook wel locatiekwaliteit genoemd. Samen met u realiseren wij aan de hand van locatiekwaliteit een geschikte winkelruimte voor uw organisatie én (potentiële) klanten.

Advies in lijn met uw wensen

Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. voorziet u graag van deskundig advies over een geschikte winkelruimte in Rotterdam. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen, doelstellingen en ambities. Er wordt geopereerd vanuit een intrinsieke motivatie om u op transparante en creatieve wijze te voorzien van vakkundige raadgeving. Door onze ervaring en vakkennis over de huidige vastgoedmarkt hanteert Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. een effectieve aanpak. De expertise die Molenaar Bedrijfshuisvesting in huis heeft garandeert een ideale match met uw wensen en verwachtingen voor uw nieuwe winkelruimte. Zo bereikt u het gewenste resultaat.

Ruim aanbod

Molenaar Bedrijfsvesting B.V. is voorzien van een uitgebreid netwerk die voor u inzetbaar is bij het vinden van uw ideale winkelruimte. Tevens biedt regio Rotterdam op basis van locatiegerichtheid aanzienlijk veel perspectief voor uw huidige klanten en uw potentiële doelgroep. Ook ziet het team van Molenaar Bedrijfsvesting B.V. erop toe dat er maximale concentratie en attentie wordt ingezet bij het vinden van een winkelruimte van toegevoegde waarde. Heeft u voorkeur voor een winkelruimte in Rotterdam of gaat uw voorkeur uit naar een locatie in omliggende regio??s?

Vind de winkelruimte in Rotterdam die meerwaarde biedt

Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. biedt u kansen voor een ideale winkelruimte in de regio Rotterdam. Dit doen wij met een meedenkende benadering naar de personen achter het bedrijf. Op deze wijze bewerkstelligen wij succesvolle resultaten die in lijn liggen met uw verwachtingen en wensen. Wenst u advies over het huren van een winkelruimte in Rotterdam? Neem dan nu contact op!