Over Ons

Over Ons

Molenaar Bedrijfshuisvesting is in 2009 opgericht door Pieter Molenaar en gespecialiseerd in het adviseren van commerciële vastgoedondernemingen, particuliere vastgoedeigenaren en overheden in voornamelijk Zuid - West Nederland.

De relaties van Molenaar Bedrijfshuisvesting profiteren, ongeacht de doelstelling, optimaal van onze uitgebreide kennis over de regionale markt. Ons omvangrijke netwerk biedt immers specifieke kansen in de regio Rotterdam Rijnmond. Want hoe zeer onze branche ook draait om de financiële afdruk van het vastgoed, wij benaderen iedere locatie, elk gebouw én elke opdracht vanuit de mensen achter het vermogen of het vastgoed. Welke partijen passen bij elkaar? Is de huisvesting van de onderneming nog toereikend? Welke kansen biedt een specifiek object? Want, wij zijn van mening dat er naast rendement ook ruimte voor gevoel en persoonlijke benadering moet zijn.

Missie

Molenaar Bedrijfshuisvesting wil als multidisciplinaire vastgoedadviseur oplossingen bieden voor midden- en grootzakelijke ondernemingen en instellingen.

Visie

Molenaar Bedrijfshuisvesting opereert vanuit een intrinsieke motivatie om op creatieve en transparante wijze invulling te geven aan commerciële vastgoedvraagstukken. Duurzame relatieopbouw staat centraal en wordt gevoed door open en oprechte belangstelling voor de persoon achter het vermogen of vastgoed. Met een sterke focus op resultaat denkt Molenaar Bedrijfshuisvesting in maatwerkoplossingen. Ons team heeft veel aandacht voor een aangename, plezierige en veilige werkomgeving. En uiteraard onderkent Molenaar Bedrijfshuisvesting haar verantwoordelijkheid met het oog op toekomstige generaties.

Over Ons

Benieuwd naar ons team?

Wij stellen ons graag aan u voor.