Type aanbod & object
Locatie aanbod
Metrage
van
tot
 

Aanbod bedrijfsruimten

33 objecten in bedrijfsruimten

HUUR
4.190m2 | vanaf 787m2
Voeg toe aan favorieten

Overschieseweg 101A Rotterdam

Huurprijs € 77.175,- per jaar
4.190m2 | vanaf 787m2
HUUR
2.588m2 | vanaf 1.134m2
Voeg toe aan favorieten

Voltastraat 10-12 Zwijndrecht

Huurprijs € 110.000,- per jaar
2.588m2 | vanaf 1.134m2
HUUR
41.299m2 | vanaf 20.748m2
Voeg toe aan favorieten

Bunschotenweg ong Rotterdam

Huurprijs € 70,- per m2 / jaar
41.299m2 - vanaf 20.748m2
HUUR
20.643m2
Voeg toe aan favorieten

Ophemertstraat ong Rotterdam

Huurprijs € 70,- per m2 / jaar
20.643m2
HUUR
13.627m2 | vanaf 6.676m2
Voeg toe aan favorieten

Geyssendorfferweg ong Rotterdam

Huurprijs € 70,- per m2 / jaar
13.627m2 - vanaf 6.676m2
KOOP
350m2
Voeg toe aan favorieten

Kiotoweg 116-118 Rotterdam

Vraagprijs € 300.000,- Kosten koper
350m2
HUUR
400m2
Voeg toe aan favorieten

Ir. Herman de Grootweg 14 Spijkenisse

Huurprijs € 31.500,- per jaar
400m2
HUUR
810m2
Voeg toe aan favorieten

Hoogeveenenweg 160 Nieuwerkerk A/d Ijssel

Huurprijs € 58.000,- per jaar
810m2
Verhuurd
280m2
Voeg toe aan favorieten

Mart Stamhof 10 Rotterdam

Huurprijs € 1.995,- per maand
280m2


Aanbod bedrijfsruimten

Beoogt u dat de processen in uw organisatie zo efficiënt mogelijk verlopen? Dit realiseert u met een geschikt bedrijfspand voor uw medewerkers. Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. adviseert u bij een bedrijfsruimte huren Rotterdam. Met het oog op het behalen van de beste resultaten en alle aandacht voor uw organisatie. Wenst u advies over aankoop, verkoop, heronderhandelingen of taxaties? Wij geven antwoord op al uw vastgoedvraagstukken: altijd door middel van maatwerk - bedrijfsruimte Rotterdam.

Groeit uw organisatie uit haar jasje? - bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Lopen de zaken welvarend of is uw bedrijfsruimte niet meer geschikt voor de werkzaamheden die uw werknemers uitvoeren? Productiviteit en efficiënt werken zijn afhankelijk van de bedrijfsruimte waarin uw bedrijf is gevestigd. Indien u merkt dat uw kantoorruimte niet meer toereikend genoeg is, geven wij van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. u graag deskundig advies. Wij hebben een sterke focus op uw bedrijf en voorzien u van advies dat lonende resultaten realiseert, dus ook fijne werkomstandigheden en een prettige sfeer op de werkvloer. Zo biedt uw bedrijfspand in Rotterdam daadwerkelijk meerwaarde. Vind uw maatwerkoplossing aangaande aankoop en aanhuur bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. en vind uw perfecte match.

Zo verkoopt u uw bedrijfsruimte Rotterdam

Ook voor het verkopen van uw bedrijfspand Rotterdam bieden wij advies voor u als organisatie, projectontwikkelaar en overheid. Ons uitgebreide netwerk is hierbij gunstig van toepassing: met name in het marktsegment van midden- en grootzakelijke bedrijven. Hierbij adviseren wij u in alle aspecten van verhuren en verkopen, van verkoopstrategie tot het inzetten van een marketingcampagne. Door een goed uitgedachte aanpak te hanteren, hebben we altijd de beste resultaten voor ogen. Zo verkoopt en verhuurt u uw bedrijfsruimte snel en voor de gewenste prijs. Welk bedrijfspand wilt u graag verkopen (bedrijfsruimte te koop Rotterdam)?

Komt de huurprijs overeen met de omstandigheden?

Heeft u een bedrijfsruimte Rotterdam op het oog? Het is van belang dat de prijzen overeenkomen met de actuele marktomstandigheden. Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. besteedt aandacht aan de conditie van de huisvesting omstandigheden en de marktomstandigheden. Op basis van toetsing bepalen we of optimalisatie, een alternatieve huisvesting of heronderhandelingen mogelijk zijn. Ook op het gebied van beleggingen en taxaties voorzien wij u van deskundig advies. Deze taxaties worden uitgevoerd door de gespecialiseerde, onafhankelijke partij Stone Value B.V.

Advies voor al uw vastgoedvraagstukken

Heeft u een vastgoedvraagstuk? Wij gaan graag de uitdaging aan om de beste resultaten te behalen. Dit doen wij altijd op een inventieve en transparante manier. Hierbij hebben we oprechte aandacht voor uw organisatie en de persoon hierachter. We geloven in duurzame relatieopbouw en adviseren u altijd middels maatwerkoplossingen. Zo realiseren we de bedrijfsruimte Rotterdam die meerwaarde biedt aan uw organisatie, een lonende marketingcampagne en waardevol advies omtrent heronderhandelingen.

Vind de bedrijfsruimte Rotterdam die past bij uw organisatie

Wilt u een prettige en veilige werkomgeving waarin productiviteit en efficiënt werken wordt gestimuleerd? Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. biedt u de maatwerkoplossing die uw organisatie wenst. Uw vastgoedvraagstukken zijn onze uitdaging: samen gaan we voor lonende resultaten en plezierige werkomstandigheden voor u en uw werknemers.