Rotterdam | Zuidplein

Zuidplein 92, Rotterdam

Te Huur | 230 m²
huurprijs
€ 3.500,-- per maand
METRAGE
230 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

TE HUUR

Een kantoor- / horecaruimte gelegen op een goede zichtlocatie aan het Zuidplein, direct aan nieuwbouw "Hart van Zuid". Het nieuwe wedstrijdbad is al in gebruik genomen en later in 2020 volgen nog een nieuwe Pathé Bioscoop en het nieuwe Kunstenpand in 2020 met hierin een bibliotheek, het te verplaatsen theater Zuidplein en een expositieruimte.

BEREIKBAARHEID

De winkelruimte is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het centrum van Rotterdam en de snelwegen A15 en A16 zijn snel te bereiken. De bus en metro hebben haltes op loopafstand voor vele verbindingen. Winkelcentrum Zuidplein is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Het winkelcentrum heeft meer dan 150 winkels en is hiermee het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. Het winkelcentrum trekt meer dan 12 miljoen bezoekers per jaar.

VLOEROPPERVLAKTE

Totaal ca. 230 m²
Begane grond circa 112 m²
Entresol / vide circa 43 m²
Kelderruimte circa 75 m²

Het betreft de locatie van Vegro Thuiszorgwinkel.

OPLEVERNIVEAU

Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

HUURPRIJS

De huurprijs voor deze ruimte bedraagt € 3.500,-- per maand. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN

In overleg te bepalen.

OPLEVERING

In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

HUURBETALING

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Zuidplein 92" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.