Rotterdam | Thomas Mannplaats

Thomas Mannplaats 307, Rotterdam

Te Huur | 280 m²
huurprijs
€ 130,-- per m² per jaar
METRAGE
280 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

TE HUUR

Wij bieden u te huur aan deze representatieve kantoorruimte van circa 280 m² gelegen op de begane grond van een keurig onderhouden kantoorgebouw. Welke onderdeel uitmaakt van een kleinschalig kantorenpark.

LIGGING

De Thomas Mannplaats 307 is gelegen op het kruispunt van de President Wilsonweg en de Martin Luther Kingweg, in de wijk Ommoord. Ommoord is onderdeel van de deelgemeente Prins Alexander. In de nabije omgeving bevindt zich zowel het winkelcentrum Hesseplaats als het winkelcentrum Binnenhof. Het naastgelegen parkeerterrein, behorende bij het kantoorgebouw, biedt voldoende parkeergelegenheid.

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid per auto (eigen vervoer) en openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Daarnaast ligt het metrostation Hesseplaats op circa zes loopminuten, welke een een directe verbinding heeft met Rotterdam Centraal/Centrum.

VLOEROPPERVLAKTE

Kantoorruimte begane grond ca. 280 m² v.v.o..

VOORZIENINGEN

Voorzieningen kantoorruimte:
- kantoorunits;
- een representatieve entreeruimte;
- pantry;
- te openen ramen;
- sanitaire ruimten;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- air conditioning.

SERVICEKOSTEN

In nader overleg vast te stellen.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

HUURBETALING

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW te voldoen.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Thomas Mannplaats 307" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.