Rotterdam | Korte Hoogstraat

Korte Hoogstraat 21-D, Rotterdam

Te Huur | 120 m²
huurprijs
€ 1.800,-- per maand
METRAGE
120 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

TE HUUR

In een zijstraat van de Koopgoot gelegen kantoorruimte op de 1e verdieping van de Korte Hoogstraat 21 D te Rotterdam. Deze kantoorruimte gelegen op een toplocatie in het centrum van Rotterdam is 120 m²groot en bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een gedeelde ingang op de begane grond middels een portiekdeur. De Korte Hoogstraat is een zijstraat van de Beurstraverse, tevens bekend als de Koopgoot. Hier bevinden zich winkelketens als HEMA, Zara en de Bijenkorf.

BEREIKBAARHEID

Deze kantoorruimte is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het centrum van Rotterdam is snel te bereiken door middel van de snelwegen A16 en A15. De diverse metrostations (beurs en stadhuis) zijn op loopafstand, alsook prima tramverbindingen in de directe omgeving.

VLOEROPPERVLAKTE

ca. 120 m²

OPLEVERINGSNIVEAU

Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

OPLEVERING

Per 1 november 2020.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.
De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Korte Hoogstraat 21D" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.