Schiedam | Fokkerstraat

Fokkerstraat 574, Schiedam

Te Koop | 1.101 m²
vraagprijs
€ 950.000,--
METRAGE
1.101 m²
oplevering
in overleg
Levering
kosten koper
BTW
BTW niet van toepassing
Uitgebreide informatie

TE KOOP

Solitair kantoorgebouw van ca. 1.101 m², verdeeld over drie verdiepingen, gelegen aan de Fokkerstraat 574 te Schiedam. Het object is zeer centraal gelegen (nabij de Rijksweg A20) en biedt volop mogelijkheid tot creatief gebruik van de ruimten en verdiepingen. Er is sprake van ruime parkeergelegenheid op eigen afgesloten terrein.

BEREIKBAARHEID

Het object is aan de Zuidzijde van van bedrijventerrein '' 's-Gravenland '' en is daarmee uitstekend bereikbaar. De op- en afritten van de Rijksweg A20 (Gouda - Rotterdam - Maasdijk) zijn op steenworp afstand gelegen. De bereikbaar van de Fokkerstraat 574 te Schiedam is per openbaar vervoer tevens uitstekend te noemen, met een bushalte op ca. 400 meter.

VLOEROPPERVLAKTE

ca. 1.101 m² V.V.O, verdeeld over drie verdiepingen.

VOORZIENINGEN

- entree met receptie;
- sanitaire ruimten;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- airo-units;
- serverruimte;
- verwarming;
- mechanische ventilatie;
- kantoor- en vergadercompartimenten;
- diverse pantries;
- middels klinkerbestrating verhard buitenterrein;
- noodaggregaat;
- hekwerk.

Het object zal 'as is' worden geleverd.

BOUWPERIODE

1980-1985

KADASTRALE BEKENDHEID

Gemeente Schiedam, Sectie: I, Nummer: 5481, Groot 1.718 m².

EIGENDOM

Recht van erfpacht (afgekocht), lopende tot september 2035.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van 10% over de overeengekomen koopsom, te stellen binnen een periode van 4 weken na datum schriftelijke overeenstemming

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Fokkerstraat 574 te Schiedam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.