Spijkenisse | Jan Campertlaan

Jan Campertlaan 2, Spijkenisse

Te Huur | 346 m²
huurprijs
€ 43.250,-- per jaar
METRAGE
346 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
Wij bieden te huur aan ca. 346m² kantoorruimte gelegen op de begane grond. Dit moderne representatieve kantoorgebouw ligt parallel aan de Groene Kruisweg, op een uitstekende zichtlocatie bij een knooppunt van verkeersstromen. Het is gelegen nabij het centrum van Spijkenisse en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. In de directe omgeving zijn een diverse organisaties gehuisvest, zoals: Majestic, Yur Advocaten, Kameraad & Strijk Notarissen en Rijnland Gerechtsdeurwaarders.

Gezien de uitstekende ligging, de praktische indeling en het hoogwaardige opleveringsniveau voldoet het aan alle eisen van de hedendaagse huurder.

BEREIKBAARHEID

Per auto:
Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A15 richting Rotterdam of Europoort. Tevens verbindt de A15 u met rijkswegen A4, A16 en A20.

Per openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand, er is een metroverbinding tussen Spijkenisse en Rotterdam.

VLOEROPPERVLAKTE

ca. 346 m² kantoorruimte op de begane grond.

PARKEREN

Er zijn voor verhuur 4 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

VOORZIENINGEN

- centrale verwarming;
- brandmeldinstallatie;
- alarminstallatie;
- luchtbehandeling;
- systeemplafonds met inbouwarmaturen;
- verlichting middels bewegingsdetectie;
- te openen ramen;
- radiatoren;
- diverse kantoorcompartimenten middels glazen scheidingswanden;
- toiletgroep dames en heren;
- centrale pantry.

Terrein
- groenvoorziening;
- klinkerbestrating;
- totaal ca. 18 parkeerplaatsen.

SERVICEKOSTEN

Voorschot servicekosten € 28,- per m² per jaar exclusief btw.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Jan Campertlaan 2" te Spijkenisse. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.