Winkelruimte | Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 376, Rotterdam

Verhuurd 50 m2
Huurprijs
€ 3.125,- per maand
Metrage
50 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

ALGEMEEN

Voor verhuur bieden wij aan een fraai winkelpand (voormalig locatie van de Vitaminestore) van ca. 50 m² BVO zeer centraal gelegen in het centrum van Rotterdam aan de Karel Doormanstraat 376. De directe omgeving wordt gekenmerkt door lokale, nationale en internationale winkelconcepten en horecaondernemers. Er zijn voldoende mogelijkheden tot parkeren op de openbare weg en in diverse omliggende parkeergarages o.a. Lijnbaan, Schouwburgplein en de Bijenkorf.

Bereikbaarheid

Het winkelpand is centraal gelegen op een markante winkellocatie in Rotterdam Centrum en staat in directe verbinding met het Binnenwegplein, Aert van Nesstraat, het Schouwburgplein en de Korte Lijnbaan. Daarnaast bevinden het Centraal Station, de Doelen, Schouwburgplein en Pathé zich op loopafstand.

Oppervlakte

Winkelruimte begane grond ca. 50 m² BVO

Opleveringsniveau

In de huidige staat, er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Op dit moment zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
- zonnescherm;
- rolluik;
- elektrisch luchtgordijn;
- airco-/warmte installatie;
- pantry.

Bovengenoemde voorzieningen maken geen onderdeel uit van het gehuurde maar worden om niet aan Huurder ter beschikking gesteld. Onderhoud, reparatie en vervanging komt nadrukkelijk voor rekening en risico van Huurder.

Huurprijs

€ 3.125,- per maand.

Bovenstaande prijs is exclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Karel Doormanstraat 376'' te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval Huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met Huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact