Bouwgrond | Edisonpark

Edisonpark ong, Vlissingen

Verkocht 29.041 m2
Vraagprijs
€ 1.000.000,-
Metrage
29.041 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

Te Koop

VLISSINGEN
• 16 grondpercelen
• totaal 29.041 m²
• goede ontsluiting via rijksweg A58

Namens KBC Bank N.V. Nederland bieden wij zestien grondpercelen te koop aan, gelegen aan de Stroomweg, Dynamoweg en Kabelweg op het Edisonpark te Vlissingen. Het geheel omvat zes bouwpercelen, negen reststroken en een groenperceel, strategisch gesitueerd nabij de A58 en het centrum van Vlissingen. De bouwpercelen zijn uitermate geschikt voor bedrijfsmatige ontwikkelingen.

LIGGING

De grondpercelen zijn gelegen op het Edisonpark te Vlissingen. Vlissingen kenmerkt zich door haar historische maritieme erfgoed, de boulevard en de hedendaagse bedrijvigheid rondom de diverse havens.

Bereikbaarheid

Voor de vestiging van verschillende bedrijfsactiviteiten is het Edisonpark fraai gelegen aan ‘Kanaal door Walcheren’. Doordat Edisonpark direct aan de N661 ligt ontsluit het rechtstreeks op de rijksweg A58. Hierdoor zijn steden als Antwerpen, Rotterdam en Gent uitstekend bereikbaar.

EIGENDOM

Volle eigendom.

Bestemmingsplan

Meer informatie over het bestemmingsplan is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

DATAROOM

De hier beschreven informatie is een samenvatting die een beknopte weergave geeft van alle, voor een kandidaat koper, benodigde informatie om een eventuele aankoopbeslissing op te kunnen baseren. Bij interesse kunt u, op aanvraag, toegang krijgen tot de dataroom waar relevante informatie en documentatie beschikbaar is gesteld.

BIEDING

Indien u naar aanleiding van de hier beschreven informatie en de gegevens in de dataroom geïnteresseerd bent, nodigen wij u uit om een bieding te doen. Biedingen dienen conform het opgestelde biedingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, te worden ingediend vóór vrijdag 13 oktober 17:00 uur.

RICHTPRIJS

Biedingen worden verwacht vanaf EUR. 1.000.000,- k.k. / excl. omzetbelasting.

LEVERING

Een bieding dient te worden uitgebracht op basis van een “asset transactie”, waar het object wordt geaccepteerd op basis van “as is, where is”. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

GUNNING

Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een overeenkomst komt tot stand indien overeenstemming is bereikt over zowel de koopsom als de bijkomende voorwaarden middels een ondertekende koopovereenkomst.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent "Edisonpark" te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact