Bedrijfsruimte

Kiotoweg 116-118, Rotterdam

Te Koop | 355 m²
vraagprijs
€ 300.000,--
METRAGE
355 m²
oplevering
in overleg
Levering
kosten koper
BTW
BTW niet van toepassing
Uitgebreide informatie
Gecombineerde bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West. Het object gebouw ligt gunstig ten opzichte van het havengebied van Rotterdam, Rotterdam-The Hague Airport en omliggende gemeenten.

BEREIKBAARHEID

Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West is een bedrijvengebied nabij de Spaanse Polder en Rotterdam - The Hague Airport. Het park wordt aan twee zijden ontsloten. De noordzijde heeft een directe aansluiting op de A13 Rotterdam - Den Haag. De zuidzijde geeft via de Matlingeweg een uitstekende verbinding met de A20. Daardoor zijn de luchthaven, het havengebied, het Westland en Hoek van Holland snel bereikbaar. Door middel van busverbindingen is het terrein ook met openbaar vervoer bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE

Bedrijfsruimte ca. 175 m2
Kantoorruimte ca. 180 m2

VOORZIENINGEN

Bedrijfsruimte:
- 2 overheaddeuren;
- Monolythisch afgewerkte betonvloer;
- Heaters;
- Ingebouwde demontabele entresolvloer;
- Tl-verlichting.

Kantoorruimte:
- Entree met toilet;
- Vloerbedekking;
- Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- Systeemplafond met verlichting;
- Airco-units;
- Glazen scheidingswanden.


BOUWJAAR

1995.


ZEKERHEIDSSTELLING

ter hoogte van 10% over de overeengekomen koopsom, te stellen binnen een periode van 4 weken na datum schriftelijke overeenstemming.


OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Kiotoweg 120-122 te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Koopakte
De koopakte zal worden opgemaakt conform het NVM Business model.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.