Schiedam | Jan van Galenstraat

Jan van Galenstraat 38, Schiedam

Te Huur | 230 m²
huurprijs
€ 1.495,-- per maand
METRAGE
230 m²
oplevering
in overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

TE HUUR

Multifunctionele bedrijfsruimte, van ca. 230 m², gelegen aan de Jan van Galenstraat 38 te Schiedam. Deze bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein ''Vijfsluizen'', een modern en strak ingericht terrein, gelegen naast de Benelux-tunnel. Bij het object zijn drie parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID

Bedrijventerrein ''Vijfsluizen'' is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijksweg A4. Deze snelweg verbindt de A20 met de A15, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Tevens ligt er op loopafstand van het object een metro- en busstation gelegen, hierdoor is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer eveneens optimaal.

METRAGE
ca. 120 m² bedrijfsruimte
ca. 110 m² entresol

HUURPRIJS

€ 1.495,-- per maand.
Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW en servicekosten.

PARKEREN

3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

VOORZIENINGEN

Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;
- handmatig bedienbare overheaddeur;
- pantry;
- toilet.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN

5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperioden in overleg.

HUURBETALING

Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Jan van Galenstraat 38 te Schiedam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de huurprijs.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.