Horeca | Tolhuislaan

Tolhuislaan 119, Rotterdam

Verkoop bij inschrijving 79 m2
Verkoop bij inschrijving
-
Metrage
79 m2
Oplevering
In overleg
Uitgebreide informatie
Namens de gemeente Rotterdam bieden wij te koop aan een verhuurde horecaruimte gelegen aan de Tolhuislaan 119 in Rotterdam.

Oppervlakte

De verhuurde oppervlakte bedraag circa 79 m².

Huursituatie

Jaarhuur: EUR 5.954,88 excl. btw

RICHTPRIJS

EUR 125.000,- k.k.

Bouwjaar

1903

Kadastrale bekendheid

Kadastrale gemeente Rotterdam, sectie P, complexnummer 2293-A, appartementsindex 3

EIGENDOM

Volle eigendom

Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan 'Katendrecht-Kern', vastgesteld 29 november 2007 en onherroepelijk 01 mei 2008, is het object bestemd voor '’Gemengde Bebouwing I, met toestemming voor Horeca''.

Energielabel

Het object beschikt over een energielabel F.

LOCATIE

Katendrecht is een populair schiereiland, ideaal gelegen tussen de Maashaven en de Rijnhaven. De Kaap heeft een roemrucht verleden als Chinatown en als trekpleister voor zeelieden, schurken en ‘dames van de nacht’.
De laatste jaren heeft dit gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten als Bay House, Havenkwartier, de Groene Kaap en Codrico zal het aantal inwoners de komende jaren doorgroeien van ca. 6.000 naar ruim 8.000 inwoners. Katendrecht is hip & happening, waardoor ook steeds meer (creatieve) ondernemers zich vestigen in dit bruisende deel van de stad.
De binnenstad van Rotterdam ligt op steenworp afstand en is met het openbaar vervoer vanaf het metrostation Rijnhaven in korte tijd bereikbaar. Ook met de auto is Katendrecht zeer goed toegankelijk. De tegenovergelegen Wilhelminapier is met een korte wandel- of fietstocht over de Rijnhavenbrug te bereiken.

Inschrijving

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier, inclusief de bijbehorende documenten, dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk op woensdag 24 november 2021, 17:00 uur.

PROJECT NOTARIS

Rox Legal | de heer R. van Heeswijk | mevrouw N. Hemradj Weena 220 | 3012 CN Rotterdam | T +31 (10) 200 1700 | E rogier.vanheeswijk@roxlegal.nl

VERKOOPVOORWAARDEN

Op de verkoop zijn toepassing de 'Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam' en de 'Algemene voorwaarden voor verkoop (2007) welke zijn opgenomen in de dataroom. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving is een dataroom ingericht voorzien van aanvullende (verkoop)informatie. Voor vragen of toegang tot de dataroom kunt u contact opnemen met Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Tolhuislaan 119 te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact