Winkelruimte | Spinozaweg

Spinozaweg 405, Rotterdam

Verhuurd 408 m2
Huurprijs
€ 4.375,- per maand
Metrage
408 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Schitterende zichtlocatie Spinozaweg 405-407 te Rotterdam. Deze ruime nette winkel is gesitueerd op een echte zichtlocatie aan de Spinozaweg te Rotterdam. Deze winkel werd voorheen gehuurd door The Read Shop en bevindt zich direct naast Domino's Pizza in de winkelstrip waarin ook het Kruidvat gevestigd is. Even verderop zijn de supermarkten Jumbo en Lidl gevestigd. Aan de achterzijde van deze winkelstrip bevindt zich de Bollandstraat met laad/ losmogelijkheden.

Bereikbaarheid

De winkelruimte is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is een tram- en bushalte op loopafstand. Op de openbare weg bevindt zich voldoende parkeerruimte.

Vloeroppervlakte

Begane grond: circa 240 m2 winkelruimte
Secundaire ruimte: circa 168 m2 kelderruimte

Voorzieningen

Het gehuurde zal casco worden opgeleverd.

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Spinozaweg 405-409" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact