Winkelruimte | Spinozaweg

Spinozaweg 403, Rotterdam

Te Huur 230 m2
Huurprijs
€ 2.435,- per maand
Metrage
230 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Ruime, nette, zeer gunstig gelegen winkelruimte van ca. 230 m² gesitueerd op een echte zichtlocatie aan de Spinozaweg te Rotterdam. De Spinozaweg is één van de belangrijkste wegen door Lombardijen. De ruimte is verdeeld over ca. 118 m² winkelruimte op de begane grond en 112 m² kelderruimte, is voorheen gehuurd door Opticien Kop Jansen en bevindt zich in de winkelstrip waarin o.a. het Kruidvat en Domino's Pizza gevestigd zijn. Aan de achterzijde van het object ligt de Bollandstraat gelegen die laden en lossen mogelijk maakt.

Bereikbaarheid

De Spinozaweg 403 te Rotterdam is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Met de auto heeft u een zeer goede ontsluiting, op korte afstand van de Brienenoord brug A16, alsook richting het Vaanplein voor Rotterdam Zuid-Centrum. Tevens is deze locatie uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer. Zowel een bushalte, als een tramhalte bevinden zich op circa vijf minuten loopafstand. Er zijn mogelijkheden tot gratis parkeren op de openbare weg.

Vloeroppervlakte

Totaal ca. 230 m².
- 118 m² op begane grond;
- 112 m² kelderruimte.

Voorzieningen

- elektra aansluitingen tot aan de meterkast.

Huurprijs

De huurprijs voor de winkelruimte bedraagt EUR. 2.435,-- per maand. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten

In overleg te bepalen.

Oplevering

In overleg.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Spinozaweg 403" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact