Winkelruimte | Rodenrijselaan

Rodenrijselaan 40c, Rotterdam

Te Huur 67 m2
Huurprijs
€ 12.500,- per jaar
Metrage
67 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
ALGEMEEN
De winkelruimte is gelegen aan de Rodenrijselaan in het "Liskwartier" in Rotterdam-Noord. De Rodenrijselaan kenmerkt zich als een brede oude laan en ligt in het verlengde van winkelgebied "Noorderboulevard". In de directe omgeving zijn boetieks, speciaalzaken en diverse kleinschalige ondernemingen gevestigd. Het winkelgebied Noorderboulevard huisvest een diversiteit aan lokale winkels en landelijke winkelketens.

Bereikbaarheid

Uitstekende bereikbaarheid, per auto, fiets of lopend. De winkelruimte is tevens optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer.

Oppervlakte

Winkelruimte begane grond ca. 67m² bvo.

Bestemming

Conform Bestemmingsplan “Liskwartier (vastgesteld 18-02-2016) is deze locatie bestemd voor:
1. detailhandel;
2. dienstverlening;
3. praktijkruimten;
4. bedrijven, tot en met milieucategorie 2;
Horeca is niet mogelijk op deze locatie.

Opleveringsniveau

In de huidige staat, er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs

€ 12.500,- per jaar te vermeerderen met btw.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een minimale betalingsverplichting van drie maanden huur en btw.

Overige condities

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) voor winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact