Winkelruimte | Rijkeeplein

Rijkeeplein 15-22, Hoogvliet Rotterdam

Te Huur 1.535 m2
Huurprijs
€ 145,- per m2 / jaar
Metrage
1.535 m2
In units vanaf
165 m2
Oplevering
Direct
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Diverse representatieve winkelruimten middenin het centrum van Hoogvliet.
De BuitenBan betreft een nieuw gerealiseerd woon- en winkelproject welke perfect aansluit op het reeds bestaande winkelcentrum de BinnenBan te Hoogvliet. Aan het Rijkeeplein is mede gevestigd de bibliotheek en de stadswinkel van de gemeente Rotterdam. Er zijn meerdere types winkelruimten beschikbaar aan het Rijkeeplein.

Bereikbaarheid

Per auto:
De op- en afritten van Rijksweg A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Er is een ruime openbare gratis parkeergelegenheid op het naastgelegen parkeerterrein, alsmede parkeergelegenheid in de ondergelegen garages.

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed te noemen. Haltes van bus en metro bevinden zich op loopafstand van het winkelgebied.

LIGGING

Winkelcentrum de BinnenBan en de BuitenBan is niet alleen geliefd door inwoners van Hoogvliet. Door het grote diverse aanbod en het gratis parkeren trekt het winkelcentrum bezoekers uit de hele regio. Onder andere zijn hier reeds gevestigd: Albert Heijn, Dirk van den Broek, Kruidvat, Etos, Hema, H&M, Hunkemöller , MS Mode, C&A, Sport 2000.

Vloeroppervlakte

Rijkeeplein 1 ca. 165 m²
Rijkeeplein 14 ca. 340 m²
Rijkeeplein 16 ca. 400 m²
Rijkeeplein 18 ca. 630 m²

Voorzieningen

Het gehuurde zal casco worden opgeleverd. Turn Key oplevering in overleg mogelijk.

Servicekosten

De servicekosten worden in nader overleg vastgesteld.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar + 5 optiejaren. Ieder ander termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per kwartaal te voldoen.

Zekerheidsstelling

ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en eventuele voorschot servicekosten.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van het 'Rijkeeplein 15-22' te Hoogvliet Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact