Winkelruimte | Pompenburg

Pompenburg 634-642, Rotterdam

Te Huur 84 m2
Huurprijs
€ 225,- per m2 / jaar
Metrage
84 m2
In units vanaf
40 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Algemeen

Voor verhuur bieden wij aan 3 winkelruimten gelegen in Rotterdam Centrum op een zichtlocatie aan het Pompenburg.
Wij zoeken voor deze locatie een mix van vooruitstrevende, creatieve en maatschappelijk betrokken ondernemers die iets willen toevoegen op deze locatie.

Bereikbaarheid

Het object is gelegen in het hart van het Rotterdamse centrum met uitzicht op de in Nederland wereldberoemde Hofpleinfontein. De Coolsingel en Rotterdam Central District bevinden zich om de hoek. Per openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar, zowel metrostation Stadhuis als Centraal Station Rotterdam bevinden zich op loopafstand. Daarnaast stoppen tram en bus letterlijk recht voor de deur. Verder uitstekende bereikbaarheid met de fiets en voor de auto zijn meerdere parkeergarages in de omgeving te vinden.

Bestemming

De locatie valt binnen het bestemmingsplan 'Lijnbaankwartier-Coolsingel' (vastgesteld d.d. 18-02-2016) en is bestemd voor detailhandel en dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zorgfuncties en cultuur.

Oppervlakte

Pompenburg 634 ca. 84 m²
Pompenburg 638 ca. 40 m² VERHUURD
Pompenburg 642 ca. 84 m²

Opleveringsniveau

In de huidige staat, er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs

Pompenburg 634: EUR 16.800,- per jaar
Pompenburg 638: VERHUURD
Pompenburg 642: EUR 16.800, - per jaar

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

Overige condities

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) voor winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact