Winkelruimte | Pannekoekstraat

Pannekoekstraat 56A, Rotterdam

Verhuurd 232 m2
Huurprijs
€ 3.870,- per maand
Metrage
232 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Te huur; deze A1 winkellocatie in de gewilde Pannekoekstraat. Het betreft de ruime, lichte winkelruimte van OU. Boutique. De ruimte van totaal ca. 232 m² groot is centraal gelegen tegenover Tante Nel en naast de Deligriek, hobbywinkel Denkwijzer en heren boutique The Goodpeople. Dit karakteristieke stukje Rotterdam met leuke winkels, hippe cocktailbars en gezellige koffie- en lunchzaakjes wordt gekenmerkt door de grote passantenstroom. De veelzijdige Pannekoekstraat huisvest een breed scala aan winkeliers. De Pannekoekstraat, gelegen tussen de Meent en de Hoogstraat, maakt het deel uit van het bruisende Laurenskwartier.

Bereikbaarheid

Trein- en metrostation Blaak ligt op circa 200 meter afstand waardoor de winkel tevens met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken is.
Parkeergelegenheid: rondom de openbare weg bevinden zich betaalde parkeerplaatsen.

Vloeroppervlakte

ca. 132 m² begane grond
ca. 100 m² kelderruimte (bewinkelbaar)
ca. 232 m² totale oppervlakte

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Pannekoekstraat 56 A" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in augustus 2012.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact