Winkelruimte | Korte Hoogstraat

Korte Hoogstraat 7-9, Rotterdam

Te Huur 879 m2
Huurprijs
€ 12.000,- per maand
Metrage
879 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Een grootschalige dubbele winkelruimte van in totaal 879 m² gelegen op een A1 locatie het hart van Rotterdam aan de Korte Hoogstraat 7-9, een zijstraat van de Beurstraverse alias 'De Koopgoot'. Het betreft de winkel van 'Benscore' direct gelegen naast de HEMA.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Op loopafstand bevinden zich diverse metrostations (Beurs en Stadhuis). Een parkeergarage bevindt zich om de hoek.

Vloeroppervlakte

Totaal ca. 879 m².
- 495 m² begane grond;
- 384 m² kelderruimte.

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijs

€ 12.000 per maand ex. BTW en servicekosten.

Servicekosten

In overleg te bepalen.

Oplevering

In overleg.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Korte Hoogstraat 7-9" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact