Winkelruimte | Korte Hoogstraat

Korte Hoogstraat 10-12, Rotterdam

Te Huur 710 m2
Huurprijs
€ 10.000,- per maand
Metrage
710 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Op een uitstekende A1 locatie gelegen grootschalige dubbele winkelruimte van in totaal ca. 710m². In hart van Rotterdam aan de Korte Hoogstraat 10-12, een zijstraat van de Beurstraverse alias 'De Koopgoot'. Het betreft de winkel van 'Rib Eye Steak- Go Britain' aan de winkelstrip met onder andere Peek & Cloppenburg, Dille & Kamille en tegenover de Hema.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Op loopafstand bevinden zich diverse metrostations (Beurs en Stadhuis). Een parkeergarage bevindt zich om de hoek.

Vloeroppervlakte

Indeling van deze aantrekkelijke winkelruimte is als volgt:
Begane grond ca. 300 m² bvo
1e verdieping ca. 235 m² bvo
Kelderruimte ca. 175 m² bvo +
Totaal ca. 710 m² bvo

De kelder is droog en sta-hoog.

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd en er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Huurprijs

€ 10.000,-- per maand ex. BTW en servicekosten.

Servicekosten

In overleg te bepalen.

Oplevering

In overleg.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Korte Hoogstraat 10-12" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact