Winkelruimte | Karel Doormanstraat

Karel Doormanstraat 335, Rotterdam

Te Huur 313 m2
Huurprijs
€ 8.368,- per maand
Metrage
313 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Ruime, zeer gunstig gelegen winkelruimte van ca. 313 m² gesitueerd op een schitterende zichtlocatie aan de Karel Doormanstraat. De Karel Doormanstraat is één van de bekendste en drukst bezochte straten in het centrum van Rotterdam. De winkelruimte van 313m² is onderverdeeld in 227 m² begane grond en 86 m²souterrain. Middels een grote sparing zijn de begane grond en souterrain verbonden, waardoor de daglichttoetreding tot de kelder optimaal is. Daarnaast wordt de winkelruimte opgeleverd met een vernieuwde gevel, conform de impressie. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een groot aantal verschillende winkeliers en horecaondernemers.

Bereikbaarheid

De Karel Doormanstraat te Rotterdam is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Met de auto heeft u een zeer goede ontsluiting, op korte afstand bevindt zich de Ring Rotterdam (A4/A15/A16/A20), met verbindingen naar het vliegveld Rotterdam- The Hague Airport, Den Haag, Utrecht et cetera. Tevens is deze locatie uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer. Zowel een bus,- tram-, metro- als treinhalte, bevinden zich op loopafstand. Er zijn mogelijkheden tot parkeren op de openbare weg en in diverse parkeergarages.

Vloeroppervlakte

- ca. 227 m² op begane grond;
- ca. 86 m² souterrain

Huurprijs

De huurprijs voor de winkelruimte, gelegen aan de Karel Doormanstraat 335 te Rotterdam, bedraagt:
€ 8368,-- per maand

Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW en is exclusief servicekosten.

Servicekosten

In overleg te bepalen.

Oplevering

In overleg.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Karel Doormanstraat 335" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact