Winkelruimte | Doelstraat

Doelstraat 251-257, Rotterdam

Te Huur 270 m2
Huurprijs
€ 43.200,- per jaar
Metrage
270 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW niet van toepassing
Uitgebreide informatie

Algemeen

Aan de Doelstraat 251-257 gelegen achter de Coolsingel en nabij het Hofplein bieden wij voor verhuur aan een multifunctionele ruimte van ca. 270 m² gelegen op de begane grond.

Bereikbaarheid

Het object is gelegen in het hart van het centrum van Rotterdam. De Coolsingel en het Hofplein bevinden zich om de hoek. Per openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar, zowel metrostation Stadhuis als Centraal Station Rotterdam bevinden zich op loopafstand. Verder is de locatie uitstekend bereikbaar met de fiets en voor de auto zijn meerdere parkeergarages in de directe omgeving te vinden.

Bestemming

De locatie valt binnen het bestemmingsplan 'Lijnbaankwartier-Coolsingel' (vastgesteld d.d. 18-02-2016) en is bestemd voor detailhandel en dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, zorgfuncties en cultuur.

Oppervlakte

Doelstraat 251-257
Totale oppervlakte ca. 270 m² gelegen op de begane grond (geen buitenruimte).

Opleveringsniveau

In de huidige staat, er wordt uitsluitend casco verhuurd.

Huurprijs

€ 43.200,- per jaar te vermeerderen met btw.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

Twee jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en btw.

Overige condities

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact