Winkelruimte | Cliostraat

Cliostraat 5-6, Rotterdam

Te Koop 190 m2
Koopprijs
€ 395.000,-
Metrage
190 m2
Oplevering
In overleg
Levering
Kosten koper
Uitgebreide informatie
Te koop, zelfstandig winkelpand van ca. 190 m² gelegen aan de Cliostraat 5-6 in gelegen in de wijk 110-Morgen / Hillegersberg-Noord te Rotterdam.
In 2010 volledig nieuwgebouwd winkelpand met een front van ca. 15 meter en showroom aan de voorzijde.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand bushalte Grindweg (directe aansluiting op metrostation Melanchthonweg) en tramhalte (lijn 4) op de Bergse Dorpstraat.
Met de auto is de locatie goed bereikbaar en er is in de nabije omgeving voldoende gelegenheid voor parkeren (gratis) op straat.

Vloeroppervlakte

ca. 190 m² vvo

Bouwjaar

2010

Kadastrale bekendheid

Kadastrale Gemeente Hillegersberg, Sectie F, Perceelnummer 1832, grootte 250 m².

EIGENDOM

Volle eigendom.

Koopsom

€ 395.000,-- k.k.

Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan 'Honderdentienmorgen', vastgesteld 28 januari 2010 en onherroepelijk 30 april 2010, is het object bestemd voor 'Detailhandel''.

Energielabel

Het energielabel is opgevraagd.

Beschikbaarheid

In overleg.

STAAT VAN OPLEVERING
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd, exclusief roerende zaken.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Cliostraat 5-6, Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Koopovereenkomst
De koopverenkomst zal worden opgemaakt conform het gehanteerde model van eigenaresse.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact