Winkelruimte | Cliostraat

Cliostraat 5-6, Rotterdam

Verkocht onder voorbehoud 190 m2
Koopprijs
€ 395.000,-
Metrage
190 m2
Oplevering
In overleg
Levering
Kosten koper
Uitgebreide informatie
Namens Stichting Habion bieden wij te koop aan dit multifunctionele gebouw gelegen aan de Cliostraat 5-6 te Rotterdam. Het object is gebouwd in 2010 en is gelegen op een perceel van 250 m². De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving.

LOCATIE

Het object is gelegen in de wijk 110-Morgen / Hillegersberg-Noord te Rotterdam. In de wijk bevinden zich diversen voorzieningen. Het centrum, met verdere voorzieningen, van Hillegersberg ligt op loopafstand. Aan de openbare weg is voldoende gelegenheid tot vrij parkeren.

Vloeroppervlakte

ca. 220 m² vvo

Bouwjaar

2010

Kadastrale bekendheid

Kadastrale Gemeente Hillegersberg, Sectie F, Perceelnummer 1832, grootte 250 m².

EIGENDOM

Volle eigendom.

Koopsom

Er is geen vraagprijs. U bent vrij een bieding te doen vanaf EUR 395.000,- k.k.

Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan 'Honderdentienmorgen', vastgesteld 28 januari 2010 en onherroepelijk 30 april 2010, is het object bestemd voor 'Detailhandel''.

Energielabel

Het energielabel is opgevraagd.

STAAT VAN OPLEVERING
Het geheel wordt verkocht en geleverd in de staat waarin het zich bevindt 'as is, where is.'

DATAROOM

Ten behoeve van de openbare verkoop bij inschrijving is een dataroom ingericht. Bij verdere interesse kunnen inloggegevens voor de dataroom worden aangevraagd via het kantoor van Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V.

Inschrijving

Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier dienen te zijn ontvangen door de notaris uiterlijk op donderdag 4 november 2021, 12:00 uur.

Projectnotaris

Nouwen Notarissen

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Cliostraat 5-6, Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact