Winkelruimte | Burgemeester Baumannlaan

Burgemeester Baumannlaan 144-146, Rotterdam

Te Huur 190 m2
Huurprijs
€ 2.375,- per maand
Metrage
190 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Deze gunstig gelegen winkelruimte van ca. 190 m² aan de Burgemeester Baumannlaan 144A-146A te Rotterdam Overschie.
Deze unit werd eerder gehuurd door Trekpleister, zij zijn nu gehuisvest verderop in deze winkelstraat in een grotere unit. Naast kleine zelfstandigen zitten ook slijter DirckIII, VakantieXperts en andere grote winkelketens zoals De Hema en Blokker in de nabije omgeving. Iedere vrijdag vindt er een drukbezochte weekmarkt plaats.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is goed te noemen. De deelgemeente Overschie is gelegen tussen de A13 en de A20.

Vloeroppervlakte

Totaal ca. 190 m².
- 120 m² begane grond;
- 70 m² kelderruimte.

Opleveringsniveau

In de alsdan aanwezige staat, casco, met dien verstande dat onder andere navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen.

Huurprijs

De huurprijs voor de winkelruimte bedraagt EUR. 2.375,-- per maand. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten

In overleg te bepalen.

Oplevering

In overleg.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Burgemeester Baumannlaan 144A-146A" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact