Lloydstraat 35, Rotterdam

TRANSACTIE

Lloydstraat 35, Rotterdam

14 september 2021

Dudok verhuurt ca. 4.000 m² kantoorruimte in gebouw de Rotterdamsche Lloyd aan de STC Group.

Gebouw de Rotterdamsche Lloyd is gelegen aan de Lloydpier in het Rotterdamse Lloydkwartier. Het Rijksmonumentale gebouw heeft een mixed use met onder meer kantoren en woningen.

Hogeschool Rotterdam zal per september 2021 de bacheloropleidingen Logistics Management (LM) van het Instituut voor de Gebouwde Omgeving en Logistics Engineering (LEN) van Rotterdam Mainport Institute huisvesten aan de Lloydstraat 35.

Hogeschool Rotterdam gaat de komende jaren stevig inzetten op het versterken van de logistieke opleidingen en trekt hierin samen op met STC Group. Rotterdam is, met de grootste haven van Europa, hét logistieke centrum van Nederland en heeft behoefte aan een duidelijk herkenbaar en hoogwaardig logistiek onderwijsaanbod. De vraag vanuit de arbeidsmarkt naar professionals in de logistieke sector blijft de komende jaren onverminderd hoog. Als landelijk grootste aanbieder in het hbo streeft Hogeschool Rotterdam ernaar om het logistiek onderwijsdomein krachtiger te positioneren in Rotterdam met een breed aanbod van opleidingen en onderzoek.

Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde Dudok Real Estate tijdens deze transactie. Wij bedanken alle betrokkenen voor de plezierige samenwerking.