Gooilandsingel 101-113

TRANSACTIE

Gooilandsingel 101-113

11 maart 2020

Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseert Riederwaard CV bij de verkoop van ca. 3.650 m² commerciële ruimtes in Hart van Zuid.

De ontwikkelcombinatie Riederwaard CV van Hart van Zuid heeft overeenstemming bereikt met Berlage Vastgoed en verkoopt de volledig verhuurde commerciële ruimtes in Zwemcentrum Rotterdam aan hen op de Gooilandssingel te Rotterdam. In deze ruimtes zijn horeca, winkels, een wellness kliniek, sportschool en kantoren gevestigd. Het Zwemcentrum Rotterdam met daarin meerdere commerciële ruimten is ontworpen door Kraaijvanger Architecten en is gelegen midden in het hart van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid Rotterdam tegenover metrostation Zuidplein.

Zwemcentrum Rotterdam en de commerciële ruimtes maken onderdeel uit van de groot stedelijke gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. 

Riederwaard CV is de ontwikkelcombinatie achter het gebiedsontwikkelingsproject Hart van Zuid Rotterdam en bestaat uit Ballast Nedam en Heijmans. Riederwaard CV is tijdens de verkoop commercieel bijgestaan door Molenaar Bedrijfshuisvesting en juridisch door Van Heeswijk Notarissen. Berlage Vastgoed is bij de aankoop bijgestaan door ODG Vastgoedadvies.