DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam

TRANSACTIE

DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam

24 april 2018

DB Schenker naar nieuwe huisvesting in Rotterdam.

Heysehaven Vastgoed B.V. en Schenker Logistics hebben een huurovereenkomst gesloten voor circa 2.400 m² kantoorruimte in het 'Condor-pand' Scheepsbouwweg 65.

De zeevrachtafdeling van Schenker Logistics Nederland verhuist per 14 mei vanuit de huidige locatie Rotterdam Botlek naar een nieuw, modern kantoor in Rotterdam  Heijplaat. Het terrein van de voormalige RDM-scheepswerf is momenteel volop in ontwikkeling tot een hoogwaardig bedrijventerrein met focus op innovatie en industriële ontwikkeling.

"Deze locatie en huisvesting sluiten prima aan bij ons duurzaamheidsbeleid," aldus Emile Goossens, CFO Schenker Logistics BeNeLux. "De locatie is onder meer gekozen vanwege de nabijheid tot het stadscentrum en de goede bereikbaarheid. Onze medewerkers kunnen de nieuwe locatie op verschillende manieren bereiken: per bus, fiets en auto. Bovendien is er een halte van de waterbus voor de deur."

DB Schenker behoort in de Benelux tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo'n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supply chain management.

Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V., in collegiale samenwerking met JLL belast met de verhuur, bracht de transactie tot stand namens verhuurder Heysehaven Vastgoed B.V.