Kantoorruimte | Westzeedijk

Westzeedijk 477, Rotterdam

Verhuurd 213 m2
Huurprijs
€ 2.250,- per maand
Metrage
213 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

In de plint van het complex "Parklane" aan de Westzeedijk 477 is voor verhuur beschikbaar een kantoorruimte. Deze ruimte op de begane grond heeft aan de voorzijde een hoog plafond en aan achterzijde een entresolvloer. De totale oppervlakte bedraagt ca. 213 m² en is flexibel in te delen. Naast het gebruik als kantoorruimte is dit object ook zeer geschikt om als praktijkruimte te worden ingericht, tevens zijn binnen het bestemmingsplan op deze locatie ook maatschappelijke voorzieningen toegestaan.

Bereikbaarheid

Het complex "Parklane" is ideaal gelegen ten opzichte van de ringwegen van Rotterdam. Via verschillende richtingen rij je in circa 10-15 minuten vanaf de snelweg makkelijk richting deze locatie. Het centrum van Rotterdam is tevens
bereikbaar in 10-15 minuten. In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand een tramhalte en metrostation Coolhaven.

Vloeroppervlakte

Begane grond ca. 124m²
Entresol ca. 89m²
Totaal ca. 213m²

Voorzieningen

De kantoorruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
- meterkast (elektra tot aan de meter);
- stadsverwarming met warmwatervoorziening;
- pantry;
- toilet.

Energielabel

Energieklasse A +++ geldig tot 20.07.2031.

Huurprijs

€ 2.250,- per maand, te vermeerderen met BTW

Servicekosten

Het voorschot servicekosten bedraagt € 360,- excl. BTW per maand.
Dit betreft een bijdrage voor onder andere levering van warmte via de stadsverwarming.

BESCHIKBAARHEID
Per 1 augustus 2022.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooraf per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter hoogte van: minimaal een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Westzeedijk 477" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, welke is aangevuld met standaard bepalingen van verhuurder.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact