Kantoorruimte | Westewagenstraat

Westewagenstraat 60, Rotterdam

Te Huur 480 m2
Huurprijs
€ 165,- per m2 / jaar
Metrage
480 m2
In units vanaf
120 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Industriële "look and feel" kantoorruimten in representatief kantoorgebouw. Het gebouw is gelegen in het hart van het bruisende Laurenskwartier met alle denkbare faciliteiten in de directe omgeving en uitzicht op het Grote Kerkplein. Het object beschikt tevens over een gedeeld dakterras met een prachtig uitzicht over het centrum van Rotterdam. In de kelderruimte zijn apart archiefruimtes beschikbaar.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per auto goed uitstekend te noemen. De rijksweg A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk) en A16 (Rotterdam - Dordrecht - Breda) zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. De parkeergarage WTC-Beursplein is op loopafstand bereikbaar.

VLOER

OPPERVLAKTE

Kantoorruimte 1e verdieping ca. 120 m² BVO
Kantoorruimte 2e verdieping ca. 210 m² BVO
Kantoorruimte 5e verdieping ca. 150 m² BVO

2 archiefruimtes in de kelderruimte van ca. 12m² BVO

Huurprijs

Kantoor € 165,-- per m² per jaar excl. BTW
Archiefruimte € 180,- per ruimte per maand excl. BTW

Voorzieningen

Algemeen
- bellentableau;
- intercominstallatie;
- liftinstallatie;
- trapopgang;
- toiletgroepen.

Kantoorruimten
- te openen ramen;
- radiatoren;
- pantry;
- elektra aansluitingen.

Energielabel

A+

Servicekosten

Het voorschot servicekosten bedraagt € 625,-- per maand exclusief BTW en omvat onder andere de navolgende leveringen en diensten, op basis van jaarlijkse nacalculatie:
- het onderhoud, elektriciteitsverbruik en het vervangen van defecte lampen van de verlichtingsinstallaties voor gemeenschappelijk (stadsverwarmingruimte) gebruik;
- schoonmaken gemeenschappelijke ruimtes, een en ander voor zover door verhuurder hiertoe een abonnement is afgesloten, onder meer wordt verstaan het periodiek schoonmaken van het trottoir en de buitenzijde van het gebouw, liften en beglazing;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- verwarmingskosten inclusief vastrecht;
- drinkwaterlevering inclusief vastrecht;
- het onderhoud, onderhoudsabonnement, stroomverbruik en keuringskosten ten behoeve van de liften;
- onderhoud en energie overige technische installaties waaronder hydrofoorinstallatie, glazenwasinstallatie, koelinstallatie, brandmelder-, gebouwbewakings- en storingsmelderinstallatie(s);
- eventueel nader te betalen leveringen en diensten;
- administratiekosten ad 6% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

ELEKTRA

Voorschot elektra € 150,- per maand excl. BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Westewagenstraat 60" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact