Kantoorruimte | Watertoren

Watertoren 51A, Dirksland

Te Koop 115 m2
Koopprijs
€ 129.950,-
Metrage
115 m2
Oplevering
In overleg
Levering
k.k.
Uitgebreide informatie

Te Koop

Namens de eigenaar bieden wij te koop aan een representatieve en in goede staat verkerende kantoorruimte van ca. 115 m² gelegen aan de Watertoren 51A te Dirksland. De kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping en is voorzien van eigen entree.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Het object is gelegen op bedrijventerrein 'De Watertoren' te Dirksland. Het bedrijventerrein is centraal gelegen op Goeree-Overflakkee met een goede ontsluiting via de N215 met directe verbindingen met de N57 (Middelburg - Europoort) en de N59 (Zierikzee - Hellegatsplein).

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.

Vloeroppervlakte

Kantoorruimte 1e verdieping ca. 115 m².

Voorzieningen

- Airco;
- Systeemplafond met verlichting;
- Complete keuken met vaatwasmachine;
- Toiletruimte;
- Cv-installatie.

Kadastrale bekendheid

Gemeente Dirksland, sectie H, complexnummer 744, appartementsindex 7.

EIGENDOM

Volle eigendom.

BOUWJAAR

2003.

Energielabel

Is opgevraagd.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van 10% over de koopsom, te stellen binnen een periode van 4 weken na datum schriftelijke ondertekening van de koopovereenkomst.

Overige condities

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Watertoren 51 te Dirksland ". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Staat van oplevering
Het object wordt volledig volgens het principe 'as is, where is' verkocht en geleverd. Alle eventuele verklaringen en garanties dienen mitsdien met inachtneming van dat principe te worden uitgelegd. De beoogde koper wordt in de gelegenheid gesteld om een due diligence uit te voeren.

Voorbehoud
Mogelijke koop- of huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het object. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact