Kantoorruimte | Watertoren

Watertoren 51A, Dirksland

Te Huur 115 m2
Huurprijs
€ 998,80 per maand
Metrage
115 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Deze in goede staat verkerende kantoorruimte van ca. 115 m² gelegen op de 1e verdieping aan de Watertoren 51A te Dirksland.

Bereikbaarheid

Het vastgoed is goed gelegen op het bedrijventerrein Watertoren te Dirksland. Bedrijventerrein Watertoren heeft een oppervlakte van 14,1 hectare, een gemiddelde hindercategorie en is volledig uitgegeven. Op dit bedrijventerrein komt een verscheidenheid aan bedrijven voor, productie, groot- en detailhandel, transport, tankstation, kantoren.

Auto
Het pand is met eigen vervoer goed te bereiken. De belangrijke gebiedsontsluitingsweg N215 is een provinciale weg op Goeree-Overflakkee, en vormt de verbinding tussen N57 (Stellendam) en N59 (Oude-Tonge).

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Vloeroppervlakte

Kantoorruimte 1e verdieping ca. 115 m².

Voorzieningen

- airco;
- systeemplafond met verlichting;
- complete keuken met vaatwasmachine;
- toiletruimte;
- cv-installatie.

Servicekosten

In overleg nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Watertoren 51A" te Dirksland. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact