Kantoorruimte | Waalhaven Z.z.

Waalhaven Z.z. 21, Rotterdam

Te Huur 3.845 m2
Huurprijs
€ 179,- per m2 / jaar
Metrage
3.845 m2
In units vanaf
346 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Dit representatieve kantoorgebouw, genaamd ''Port City I'' maakt onderdeel uit van de kantorenlocatie ''PortCity'', welke is ontwikkeld op een gedempt deel van de Waalhaven. Het dek van dit kantorengebouw biedt een fantastisch panorama over de haven en biedt de mogelijkheid om gemeenschappelijk gebruik te maken van een zeer uitgebreid en professioneel dienstenpakket met o.a. een receptie, een restaurant, verschillende vergaderfaciliteiten en ICT diensten. Het kantorengebouw bestaat uit totaal ca. 7.650 m² kantoorruimte, verdeeld over een souterrain, begane grond en acht verdiepingen.

Bereikbaarheid

Bovengenoemd kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging op korte termijn afstand van zowel de Maastunnel als de rijksweg A15, die onderdeel uitmaakt van de ring rond Rotterdam. Tevens is de bereikbaarheid met openbaar vervoer gewaarborgd door middel van een buslijn van en naar de nabijgelegen metrostations.

Vloeroppervlakte

Diverse units beschikbaar vanaf ca. 346 m² tot totaal ca. 3.845 m² VVO.

Voorzieningen

Het gebouw wordt opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
- Hoofdentree met tourniquet;
- Intercom installaties;
- Verzorgde toiletgroepen per verdieping;
- Schoonmaakkast per bouwlaag;
- Aan- en afvoer op beide vleugels ten behoeve van pantry;
- Verlaagd systeemplafond inclusief TL-inbouwarmaturen;
- Hoogwaardige klimaatinstallatie voor verwarming, ventilatie en koeling;
- Te openen ramen;
- Energiezuinige basisverlichting;
- Wandkabelgoten voorzien van bekabelingen;
- Liftinstallaties;
- Gecompartimenteerde kabelgoten voorzien van WCD’s en elektrabekabeling, bestemd voor de aanleg van data- en telefoonbekabeling;
- Cat. 6a databekabeling (€ 3,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW);
- Fietsenstalling;
- Afgebakend exclusief deel van de parkeergarage.

OVERIGE VOORZIENINGEN

De volgende voorzieningen zijn voor zowel huurders als "niet-huurders" additioneel te huur:
- Boardroom (per dagdeel van 4 uur: € 500,-- te vermeerderen met BTW);
- Multimediaruimte (per dagdeel van 4 uur: € 350,-- te vermeerderen met BTW);
- Vergaderruimten (per dagdeel van 4 uur: € 250,-- te vermeerderen met BTW).

RESTAURANT

Er zijn uitgebreide cateringfaciliteiten in het kantoorgebouw op de begane grond. Hiervoor is een vaste vergoeding verschuldigd van € 29,-- per persoon per maand.

Huurprijs

De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 179,-- per m² per jaar. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

Parkeren

De geldende parkeernorm bedraagt: 1:35 m² v.v.o
In totaal zijn er ca. 250 parkeerplaatsen in de parkeerkelder. De kosten voor een persoonlijke parkeerplaats bedragen ca. € 1.250,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

Verrekenbaar voorschot servicekosten (incl. gas- en elektraverbruik) : € 39,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg.

OPZEGTERMIJN

12 maanden.

Betalingen

Huur, servicekosten en BTW dienen per kwartaal vooruit te worden betaald.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter zekerheidstelling van de nakoming van de huurverplichting wordt een bankgarantie dan wel waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Waalhaven Z.z. 21" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website www.roz.nl. met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel
vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact