Kantoorruimte | Vareseweg

Vareseweg 105, Rotterdam

Te Huur 228 m2
Prijs
Op aanvraag
Metrage
228 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Voor verhuur beschikbaar: kantoorruimte van ca. 228 m² gelegen op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Vareseweg 105 te Rotterdam inclusief 7 parkeerplaatsen op eigen terrein. Dit multifunctionele gebouw is grotendeels verhuurd aan BAM en is gelegen op bedrijventerrein Noord-West tegenover Rotterdam-Airport

Bereikbaarheid

Bedrijventerrein Noord-West is strategisch gelegen nabij de rijkswegen A13 (Den Haag-Rotterdam), A20 (Gouda-Hoek van Holland) en A4 (Schiedam-Delft). Tevens zijn de openbaar vervoer voorzieningen, buslijnen 42 en 201), direct naast het object aanwezig.

Vloeroppervlakte

ca. 228 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping

Parkeren

7 parkeerplaatsen op eigen terrein

Huurprijs

Op aanvraag.

Voorzieningen

Algemeen:
- representatieve entree met balie;
- lift installatie;
- trappenhuis.
- pantry;
- toiletruimte;

Kantoorruimte:
- verwarming middels luchtbehandeling;
- topkoeling;
- vloerbedekking;
- systeemplafond incl. verlichtingsarmaturen;
- kabelgoten;
- te openen ramen;
- zonwering binnen.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

Vanaf 3 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Vareseweg 105" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact