Kantoorruimte | Struisenburgstraat

Struisenburgstraat 46, Rotterdam

Te Huur 430 m2
Huurprijs
€ 69.500,- per jaar
Metrage
430 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

High end kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e verdieping in kantoorgebouw ‘Struysenburcht’. Het gebouw wordt gekenmerkt door haar ruime opzet en industriële sfeer. Deze parel heeft een oppervlakte van ca. 430 m² met 4 parkeerplaatsen op eigen terrein en is gelegen aan de rand van de wijk Kralingen. Het complex dateert uit 1934 en is in 2007 her ontwikkeld naar een kantoor- en woongebouw.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De afstand tot bus-/tramhalte Rotterdam, Avenue Concordia (lijnen 21, 24 en B4) bedraagt circa 160 m¹. De afstand tot de op- en afrit van de Rijksweg A16 is 1,8 km.

Per auto
Per auto is via de Abram van Rijckevorselweg direct toegang tot het Rijkswegennet van Rotterdam. De Rijkswegen A16 (Rotterdam – Breda), A20 (Gouda – Rotterdam – Maasdijk) en A15 (Rotterdam – Maasvlakte) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Parkeren
Aan de openbare weg is sprake van voldoende parkeercapaciteit (betaald parkeren).

Vloeroppervlakte

Kantoorruimte 1e verdieping ca. 400 m² v.v.o.
Kantoorruimte 2e verdieping ca. 30 m² v.v.o.

Voorzieningen

centrale hal
intercominstallatie
ontruimingsinstallatie;
liftinstallatie (13 personen, 1.000 kg);
verlaagde plafonds met inbouwverlichting (entree/begane grond).

Voorzieningen kantoorruimte:
entree met wachtruimte
baliepartij
vergader- en bijeenkomstruimten
kantoorunits
archiefruimte
pantry
sanitaire ruimten
afgewerkte wanden
deels glazen systeemwanden;
opbouwverlichting;
data-, telefoon- en internetbekabeling;

Servicekosten

€ 16,-- per m² per jaar exclusief BTW exclusief kosten nutsvoorzieningen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Struisenburgstraat 46 " te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact