Kantoorruimte | Sint-Jobsweg

Sint-Jobsweg 30, Rotterdam

Te Huur 690 m2
Huurprijs
€ 165,- per m2 / jaar
Metrage
690 m2
In units vanaf
143 m2
Oplevering
Direct
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
Het kantoorgebouw "St. Job" is het voormalige kantoor van "NV Blaauwhoedenveem- Vriesseveem". Het kantoorgebouw is in de periode 1940-1949 gebouwd en betreft een overgangsgebouw tussen traditionele architectuur en het modernisme van de jaren twintig, ontworpen door architect Ph. Kanters. In 1998 is het voormalige havenkantoor onder leiding van de architect Erica Bakema getransformeerd naar een bedrijfsverzamelgebouw met behoud van originele details waaronder de monumentale entree en hoge raampartijen uitgevoerd in glas-in-lood. Door de industriële uitstraling en hoge plafonds biedt deze locatie eigentijdse bijzondere werkplekken.

Bezoek het gebouw ook eens op stjobsweg.nl of neem contact op voor een kop koffie op locatie.

In 2018 – 2019 zijn de algemene ruimtes gerenoveerd en hebben onder andere de navolgende bedrijven zich in het gebouw gevestigd: The Crazy Ones, Desque, Van Vliet Agenturen, Cowerk, Licht NL, WFT Xperience, Nijl Architecten, Van Kleef NVM Makelaars en Mingo Kids.

LLOYDKWARTIER

Rond 1900 is het havengebied van het Lloydkwartier aangelegd en werden de Sint-Jobshaven, Schiehaven en de Parkhaven, gegraven. De Sint-Jobshaven werd aangelegd voor de overslag van stukgoed. Het voormalige havengebied is in de afgelopen periode getransformeerd tot een eigentijds woon- en werkgebied met monumentale pakhuizen, oude havenmonumenten en moderne gebouwen.

Bereikbaarheid

Het Lloydkwartier is ideaal gelegen ten opzichte van de A15 (Rotterdam- Rozenburg), A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda) en de A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk) en uitstekend bereikbaar met bus, metro en watertaxi.

Vloeroppervlakte

Voor verhuur in het monumentale gebouw "St. Job" komt binnenkort beschikbaar de onderstaande kantoorruimten:

- Kantoorruimte 30L. Totaal ca. 547 m² gelegen op de 1e verdieping.
- Kantoorruimte 30J+Q. Totaal ca. 143 m² gelegen op de 1e verdieping.

De kantoorruimten zijn voorzien van hoge plafonds en een fraai uitzicht met prettige lichtinval.

Behorende bij de kantoorruimte: opslagruimte, alsmede tenminste 1 parkeerplaats.

Bovengenoemde metrages zijn inclusief het aandeel in de gemeenschappelijke ruimten.

Huurprijs

€ 165,- per m² exclusief btw en exclusief servicekosten.

Opleveringsniveau

Kantoorruimte casco+:
- geëgaliseerde vloeren;
- hoge plafonds;
- gesausde wanden en kolommen;
- basis elektra installatie en verlichting;
- stelpost eigen pantry;
- te openen ramen.

Algemeen:
- representatieve entree;
- glas-in-lood raampartijen;
- ontruimingsinstallatie;
- brandslanghaspels;
- toiletgroepen;
- pantry.

Energielabel

Het complex waar het gehuurde onderdeel van uitmaakt heeft Energielabel C.

Servicekosten

€ 40,-- per m² per jaar exclusief btw.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar in overleg met de verhuurder.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur, servicekosten en btw.

Overige condities


Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor btw belaste verhuur. Ingeval huurder de btw niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor btw belaste verhuur.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Sint-Jobsweg 30" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact