Kantoorruimte | Schiehavenkade

Schiehavenkade 198-204, Rotterdam

Verhuurd 338 m2
Huurprijs
€ 135,- per m2 / jaar
Metrage
338 m2
In units vanaf
154 m2
Oplevering
Direct
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

STOER EN VEELZIJDIG: DE SCHIECENTRALE

Een verzameling van 8 eigenzinnige gebouwen op een unieke locatie in Rotterdam: het Lloydkwartier, bruisende broedplek met het karakter van een haven. Het gebouw is dankzij de stoere en veelzijdige uitvoering van de elektriciteitsfabriek te herkennen als een architectuuricoon en creatieve hotspot. In 2008 is de Schiecentrale getransformeerd tot multifunctioneel gebouw met een vloeroppervlak van in totaal circa 36.000 m².

Voor het ontwerp is tevens gekozen voor flexibiliteit in gebruik van kantoor- en werkruimten waardoor het gebouw een duurzame toekomst heeft en daarnaast ook functioneert als huisvesting voor evenementen, studio's, horeca, woon-werkruimte, loftwoningen en een hotel.

In de "Schiecentrale 4B" is op de 7e verdieping thans circa 388 m² voor verhuur beschikbaar. In units vanaf 154 m².

Bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging ten opzichte van het water en het centrum kijk je vanaf de 'Schiecentrale 4B' prachtig uit over het havengebied, de Maas en de stad! 'De Schiecentrale' is ideaal gelegen ten opzichte van de A15 (Rotterdam- Rozenburg), A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda) en de A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk) en uitstekend bereikbaar met bus, metro en watertaxi.

Informatie

In "De Schiecentrale" is een parkeergarage gesitueerd waarbij Q-Park de exploitatie verzorgt.

Huurprijs

€ 135,-- per m² per jaar.

De vermelde oppervlakten zijn inclusief aandeel in de gemeenschappelijke ruimten.

De bovenvermelde huurprijs is exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Voorzieningen

Algemeen:
- elektrische schuifdeuren;
- bellentableau;
- intercom met videofooninstallatie;
- representatieve entree;
- bemande baliepartij;
- ontruimingsinstallatie;
- mechanische ventilatie;
- liftinstallatie;
- trappenhuis.

Kantoorruimte(n):
- pantry;
- glasvezel internetaansluiting;
- toiletruimte;
- glad afgewerkte betonnen vloeren;
- gemoffelde kozijnen met HR ++ beglazing.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 27,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

Vanaf 3 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Schiehavenkade 198 - 204" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact