Kantoorruimte | Schaardijk

Schaardijk 434, Rotterdam

Te Huur 244 m2
Huurprijs
€ 2.400,- per maand
Metrage
244 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Kantoorruimte gelegen in de unieke witte villa aan de Schaardijk 434 in Rotterdam. De villa is gebouwd in 1890 en gerenoveerd in 2011 met behoud van authenticiteit en is geheel omsloten door een weelderig groene tuin. Op de begane grond van de villa bevindt zich Kookstudio Meerema waar onder begeleiding van chef Sieberen Meerema in groepsverband kookworkshops worden gehouden. De villa is gelegen aan de rand van bedrijvenpark "Rivium", direct naast restaurant "Het Zalmhuis" met uitzicht op de Nieuwe Maas en de Van Brienenoordbrug.

Vloeroppervlakte

Voor verhuur is beschikbaar ca. 244 m² kantoorruimte verdeeld over de eerste en tweede verdieping.
*Het genoemde metrage is niet gebaseerd op een NEN2580 meetrapport en derhalve indicatief.

Bereikbaarheid

Met het levendige Rotterdam in de nabijheid bevindt Rivium zich op een knooppunt van wegen en openbaar vervoer, een uitstekende bereikbaarheid dus. Het gebied is per auto goed bereikbaar door de ligging nabij de uitvalswegen en ook is er een P&R in de nabijheid aanwezig. Vanaf het metrostation Kralingse Zoom geeft de ParkShuttle een verbinding en heeft er een halte bij Rivium 4e straat. Vanaf Kralingse Zoom is er een directe aansluiting naar Rotterdam Centrum en het NS metrostation Alexander. Vanaf het metrostation Capelsebrug is het gebied bereikbaar met bus 95.
Op loopafstand bevinden zich ook opstapplaatsen voor de watertaxi en de waterbus.

Parkeren

Rondom de villa zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen

- CV- installatie;
- brandmeld- ontruimingsinstallatie;
- brandpreventie middelen;
- verwarming middels radiatoren;
- airconditioning;
- karakteristieke entree;
- bordestrap;
- visgraat parketvloer;
- glas-in-lood raampartijen;
- houten lambrisering;
- gestuukte plafonds met sierlijsten;
- verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- sanitaire ruimten;
- dakterras.

Energielabel

Opgevraagd.

OPLEVERING

Per direct.

Huurprijs

€ 2.400,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

In nader overleg vast te stellen.

Huurtermijn

In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de 'Schaardijk 434 te Rotterdam'. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Huurovereenkomst
Volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/21 en gepubliceerd op de website www.roz.nl met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact