Kantoorruimte | 's-Gravendijkwal

's-Gravendijkwal 66, Rotterdam

Te Huur 451 m2
Huurprijs
€ 200,- per maand
Metrage
451 m2
In units vanaf
5 m2
Oplevering
Direct
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Diverse multifunctionele ruimtes op flexibele basis te huur vanaf 200,-- EUR per maand. De ruimtes kunnen ingericht worden verhuurd, de huur van enkel een werkplek behoort ook tot de mogelijkheden. U deelt het karaktervolle monumentale pand met verschillende professionals zoals artsen, psychologen en ondernemers actief in coaching, yoga en overige wellness en gezondheidszorg gerelateerde activiteiten.

Bereikbaarheid

De ’s-Gravendijkwal staat ook wel bekend als het tunnel tracé vanaf de A13 langs het centrum richting Zuidplein. Hiermee is het object goed middels de auto te bereiken. Het object ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer: tram-, en bushaltes zijn op loopafstand gelegen. Het centraal station is op fietsafstand gelegen en ook binnen enkele minuten met het openbaar vervoer te bereiken.

Vloeroppervlakte

ca. 451 m² v.v.o. (in verschillende units vanaf ca. 5 m² tot ca. 125 m²)

Voorzieningen

Algemeen
- gemeenschappelijke entree;
- trappenhuis;
- liftinstallatie;
- gemeenschappelijke tuin;
- gemeenschappelijke pantry in souterrain;
- gemeenschappelijke wachtruimte op begane grond.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

Flexibel, in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 2 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

ADMINISTRATIEKOSTEN
EUR 200,-- eenmalige administratieve kosten.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de " 's-Gravendijkwal 66 '' te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Huren zonder BTW behoort tot de mogelijkheden.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact