Kantoorruimte | Molenwaterweg

Molenwaterweg 50, Rotterdam

Verkocht 82 m2
Vraagprijs
€ 350.000,-
Metrage
82 m2
Oplevering
In overleg
Levering
Kosten koper
Uitgebreide informatie

Te Koop

In het centrum van Rotterdam, direct achter het Centraal Station gelegen, bieden wij u voor verkoop aan dit representatieve kantoorgebouw van totaal 82 m² welke geschikt is voor maatschappelijke diensten en gezondheidszorg.

Bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Binnen enkele autominuten bevindt u zich op de Rijkswegen A13 en de A20 en in de omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden.
Het Station Rotterdam Centraal is op loopafstand en tram- en busverbindingen bevinden zich letterlijk om de hoek.

Vloeroppervlakte

Praktijk- /kantoorruimte
begane grond ca. 50 m² vvo
1e verdieping ca. 32 m² vvo

Bovengenoemd metrage is niet op een NEN2580 meetcertificaat gebaseerd en is derhalve indicatief.

Voorzieningen

Het gebouw wordt opgeleverd voorzien van:
- laminaat;
- systeemplafond;
- verlichtingsarmaturen
- pantry met close-in boiler;
- toiletruimte;
- kabelgoten;
- verwarming d.m.v. radiatoren;
- cv ketel.

Bouwperiode

1996

Kadastrale bekendheid

Gemeente Rotterdam, Sectie: S, Perceelnummer: 4980, groot 71 centiare

EIGENDOM

Eigendom belast met erfpacht lopende tot en met 4 december 2093 en voor welke de canonverplichting voor de gehele duur is afgekocht.

Bestemming

Het vigerende bestemmingsplan ‘Provenierswijk – Bentincklaan’ (vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 09-07-2015) bepaalt de enkelbestemming op ‘Maatschappelijk’ (artikel 2) en de dubbelbestemming op ‘Waarde – archeologie 3.

De voor ‘Maatschappelijk’ aangewezen gronden zijn bestemd voor voorzieningen op het gebied van onderwijs, religie, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en publieke dienstverlening.

Energielabel

Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

Zekerheidsstelling

Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van tenminste 10% van de koopsom of in plaats daarvan een waarborgsom van gelijke grootte te storten op de derdenrekening van de instrumenterend notaris.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de "Molenwaterweg 50 te Rotterdam". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Koopakte
Conform het NVM Business model met enkele aanpassingen aan verkoperszijde.

Voorbehoud
Mogelijke kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact