Kantoorruimte | Maaskade

Maaskade 127, Rotterdam

Verhuurd 110 m2
Huurprijs
€ 1.650,- per maand
Metrage
110 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Kantoorruimte gesitueerd op een schitterende locatie aan de Maaskade 127 te Rotterdam. Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de ruimte bedraagt ca. 110 m², gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. In de directe omgeving zijn diverse kantoorgebouwen, hotels, eetgelegenheden en andere bezienswaardigheden te vinden. Er zijn voldoende mogelijkheden tot parkeren op de openbare weg.

Bereikbaarheid

De kantoorruimte aan de Maaskade 127 ligt nabij het centrum van Rotterdam. De locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Met de auto heeft u namelijk een goede ontsluiting, op korte afstand bevindt zich de Ring Rotterdam (A4/A15/A16/A20), met verbindingen naar het vliegveld Rotterdam- The Hague Airport, Den Haag, Utrecht et cetera. Tevens is de Maaskade uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer. Zowel een bus,- tram-, en metrohalten, bevinden zich op loopafstand.

Vloeroppervlakte

ca. 110 m² kantoorruimte.

Huurprijs

€ 1.650,-- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 29,45 per m² per jaar exclusief BTW en omvatten de navolgende leveringen en diensten:
• gasverbruik inclusief vastrecht;
• waterverbruik inclusief vastrecht;
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
• schoonmaak (éénmaal per week) van het gehuurde en de gemeenschappelijke ruimten;
• glasbewassing;
• onderhoud installaties en zonwering;
• opstal-/glasverzekering.

Voorzieningen

- entree;
- toilet;
- pantry;
- parketvloer;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- plafond met verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;
- te openen ramen.

De staat van oplevering zal ten tijde van de oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen Proces-verbaal van Oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto's.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Maaskade 127" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad voor Onroerende Zaken) in de zin van artikel 7:230 BW, vastgesteld in september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact