Kantoorruimte | Leerplein

Leerplein 3, Hoogvliet Rotterdam

Verhuurd 65 m2
Huurprijs
€ 500,- per maand
Metrage
65 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW niet van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Wij bieden u een representatieve kantoorruimte aan Leerplein 3 te Hoogvliet Rotterdam. Deze unit ligt gelegen op het Campus terrein. Omliggend zijn zowel diverse onderwijsinstellingen als horecazaken gevestigd. Het terrein is zowel met de auto als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Bereikbaarheid

Via de Groene Kruisweg is het gehele Rijkswegennet van Rotterdam direct bereikbaar. De Rijkswegen A4 (Amsterdam - Pernis) en A15 (Rotterdam - Rozenburg) zijn op enkele autominuten gelegen. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens uitstekend te noemen door metrostation "Zalmplaat" dat zich op loopafstand bevind. Via metrostation "Zalmplaat" bevindt men zich binnen 25 minuten in Rotterdam- Centrum.

Vloeroppervlakte

ca. 65 m²

Bouwjaar

2013

Huurprijs

De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 500,-- per maand. Genoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Leerplein 3" te Hoogvliet Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact