Kantoorruimte | Laanweg

Laanweg 8, Spijkenisse

Te Huur 293 m2
Huurprijs
€ 90,- per m2 / jaar
Metrage
293 m2
In units vanaf
25 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Recent gerenoveerde kantoorunits gelegen op bedrijventerrein “Halfweg” te Spijkenisse. Totaal beschikbare metrage bedraagt 293 m² en is gelegen op de eerste verdieping.

Bereikbaarheid

Via de Groene Kruisweg is het gehele Rijkswegennet van Rotterdam direct bereikbaar. De Rijkswegen A4 (Amsterdam - Pernis) en A15 (Rotterdam - Rozenburg) zijn op enkele autominuten gelegen. Openbaar vervoer (bushalte) is op loopafstand aanwezig.

Huurprijs per maand

Unit A (ca. 110 m²) - € 730,--
Unit B (ca. 50 m²) - € 325,-- VERHUURD
Unit C (ca. 45 m²) - € 295,-- VERHUURD
Unit D (ca. 45 m²) - € 295,-- VERHUURD
Unit E (ca. 25 m²) - € 200,--
Unit F (ca. 25 m²) - € 200,--
Unit G (ca. 100 m²) - € 645,--

De bovenvermelde huurprijzen per maand zijn exclusief BTW en exclusief servicekosten.

Voorzieningen

Kantoorruimte
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels radiatoren;
- airconditioning systemen;
- gedeelde pantry;
- gedeelde toiletgroep.

Servicekosten

€ 25,00 per m² per jaar.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

In overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Laanweg 8" te Spijkenisse. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact