Kantoorruimte | Kratonkade

Kratonkade 7, Rotterdam

Verhuurd 1.000 m2
Huurprijs
€ 145,- per m2 / jaar
Metrage
1.000 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie
Het gebouw ‘Kraton 230’ is ontworpen door Mei architects and planners, een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau uit Rotterdam. Het gebouw is door de robuuste uitvoering, zowel in schaal als in beeld, een directe verwijzing naar de grote omvang van de Schiecentrale – een voormalige elektriciteitsfabriek – en naar de imposante zeeschepen die vroeger afmeerden aan de nabijgelegen kade. De gevel van het gebouw is uitgevoerd in roestbruine gietijzeren panelen, die zijn voorzien van zowel historische als hedendaagse motieven uit de maritieme en audiovisuele sfeer. Voor het ontwerp is tevens gekozen voor flexibiliteit in gebruik van kantoor- en werkruimten waardoor het gebouw een duurzame toekomst heeft.

Kraton 230 maakt onderdeel uit van het complex de ‘De Schiecentrale’, prominent gelegen in het Lloydkwartier te Rotterdam. De voormalige elektriciteitsfabriek is de afgelopen periode getransformeerd en uitgebreid met een aantal nieuwbouwprojecten. Anno nu is de Schiecentrale een multifunctioneel verzamelgebouw met industriële uitstalling en stoer karakter én een centrum van de creatieve industrie in Rotterdam.

Te huur

Op de 1e verdieping is vrijgekomen een kantoorunit gelegen op één vloer van totaal circa 1.000 m².

Bereikbaarheid

De Schiecentrale is ideaal gelegen ten opzichte van de A15 (Rotterdam- Rozenburg), A16 (Rotterdam- Dordrecht- Breda) en de A20 (Gouda- Rotterdam- Maasdijk) en uitstekend bereikbaar met tram, metro en watertaxi.

Informatie

In de Schiecentrale is een parkeergarage gesitueerd waarbij Q-Park de exploitatie verzorgt. Er zijn nog ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs

Vanaf € 145,-- per m² per jaar exclusief BTW, exclusief servicekosten.

Voorzieningen

Algemeen:
- elektrische schuifdeuren;
- bellentableau;
- intercom met videofooninstallatie;
- representatieve entree;
- ontruimingsinstallatie;
- mechanische ventilatie;
- liftinstallatie;
- trappenhuis.

Kantoorruimte:
- topkoeling;
- pantry's;
- toiletruimten;
- gemoffelde kozijnen met HR ++ beglazing.

De huidige inventaris is ter overname beschikbaar.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 37,50 per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Een voorschot voor elektra- en verwarmingskosten zijn inbegrepen in de servicekosten.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

Huurbetaling

Vooruit per kwartaal te voldoen.

Zekerheidsstelling

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Kratonkade 7" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact