Kantoorruimte | Kiotoweg

Kiotoweg 351, Rotterdam

Verhuurd 236 m2
Huurprijs
€ 1.850,- per maand
Metrage
236 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Zeer nette KANTOORRUIMTE met EIGEN ENTREE gelegen op de eerste verdieping van het object aan de Kiotoweg 351 te Rotterdam. Bij deze kantoorruimte horen drie EIGEN PARKEERPLAATSEN.

Bereikbaarheid

Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West is gelegen nabij de Spaanse Polder en Rotterdam - The Hague Airport. Het park wordt aan twee zijden ontsloten. De noordzijde heeft een directe aansluiting op de A13 Rotterdam - Den Haag. De zuidzijde geeft via de Matlingeweg een uitstekende verbinding met de A20. Daardoor zijn de luchthaven, het havengebied, het Westland en Hoek van Holland snel bereikbaar. Door middel van busverbindingen is het terrein ook met openbaar vervoer bereikbaar.

Vloeroppervlakte

Kantoorruimte: ca. 236 m²
Parkeerplaatsen: 3

Opleveringsniveau

De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- eigen entree/trapopgang;
- eigen CV met radiatoren;
- systeemplafond inclusief verlichting;
- airconditioning;
- isolerende zonwerende beglazing;
- te openen ramen;
- toiletten;
- pantry;
- automatische deuropener met intercom;
- kabelgoten ten behoeve van elektra en data (cat5).

Huurprijs

€ 1.850,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

Een voorschot van € 97,50 per maand exclusief BTW voor de navolgende leveringen en diensten:
- glasverzekering;
- glasbewassing;
- onderhoud buitenterrein;
- onderhoud technische installaties.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Energielabel

Energielabel B (2022).

Huurtermijn

5 jaar.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Kiotoweg 351" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact