Kantoorruimte | Kapelstraat

Kapelstraat 51, Rotterdam

Verhuurd 260 m2
Huurprijs
€ 2.750,- per maand
Metrage
260 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

In de plint van het complex "Parklane" is aan de Kapelstraat 51 voor verhuur beschikbaar een multifunctionele kantoorruimte. Deze ruimte heeft op de begane grond een hoog plafond en is aan achterzijde voorzien van een entresolvloer. De totale oppervlakte bedraagt ca. 260 m² en is flexibel in te delen. Naast het gebruik als kantoorruimte is dit object ook zeer geschikt om als praktijkruimte te worden ingericht, tevens zijn binnen het bestemmingsplan op deze locatie ook maatschappelijke voorzieningen toegestaan.

Bereikbaarheid

Het complex "Parklane" is ideaal gelegen ten opzichte van de ringwegen van Rotterdam. Via verschillende richtingen rij je in circa 10-15 minuten vanaf de snelweg makkelijk richting deze locatie. Het centrum van Rotterdam is tevens
bereikbaar in 10-15 minuten. In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand een tramhalte en metrostation Coolhaven.

Vloeroppervlakte

Begane grond ca. 171m²
Entresol ca. 89m²
Totaal ca. 260m²

Voorzieningen

De kantoorruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
- meterkast (elektra tot aan de meter);
- stadsverwarming met warmwatervoorziening;
- pantry;
- toilet.

Energielabel

Energieklasse A ++ geldig tot 20.07.2031.

Huurprijs

€2.750,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten

Het voorschot servicekosten bedraagt € 460,- excl. BTW per maand.
Dit betreft een bijdrage voor onder andere levering van warmte via de stadsverwarming.

OPLEVERING

Per 1 augustus 2022.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooraf per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: minimaal een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Kapelstraat 51" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, welke is aangevuld met standaard bepalingen van verhuurder.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact