Kantoorruimte | Hoogwerfsingel

Hoogwerfsingel 2, Spijkenisse

Te Huur 1.255 m2
Huurprijs
€ 130,- per m2 / jaar
Metrage
1.255 m2
In units vanaf
342 m2
Oplevering
In overleg
BTW
BTW van toepassing
Uitgebreide informatie

Te huur

Kantoorruimten in representatief kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is gelegen in de wijk 'Hoogwerf' in Spijkenisse, op de hoek waar de Groene Kruisweg en de Winston Churchilllaan samenkomen. Onder het kantoorgebouw zijn winkel- en horecafuncties ondergebracht.

Bereikbaarheid

De ligging van het gebouw is in termen van bereikbaarheid uitstekend te noemen. Via de Groen Kruisweg en de Hartelweg is er direct toegang tot het gehele Rijkswegennet van Rotterdam. Op loopafstand is gelegen busverbinding 'Zinkseweg' met aansluiting op metrostation Spijkenisse Centrum.

Vloeroppervlakte

Kantoorruimte 4e verdieping 342 m² VVO
Kantoorruimte 5e verdieping 457 m² VVO
Kantoorruimte 6e verdieping 456 m² VVO

Bovengenoemde metrages zijn inclusief toekenning aandeel algemene ruimten.

Voorzieningen

Algemeen
- bellentableau;
- postvakken;
- liftinstallatie;
- trapopgang.

Kantoorruimten
- te openen ramen;
- systeemplafond;
- radiatoren;
- gestucte wanden;
- elektra aansluitingen;
- toiletruimte.

Parkeren

Voldoende mogelijkheid tot parkeren op het parkeerterrein voor het kantoorgebouw.

Servicekosten

Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

Huurbetaling

Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING

Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en voorschot servicekosten te voldoen.

Overige condities

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Hoogwerfsingel 2" te Spijkenisse. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kunnen wij u verder helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op
via ons contactformulier of bel ons op 010 - 820 87 77

contact